turefb Hanımlar Samsun’da doğum için fiyat alan, fiyat bilgisi olan var mı? Özellikle Büyük Anadolu Hastanesini merak ediyorum? 🤗
SemaNurEmir turefb ben medical park nagihan yilmaza gidiyorum 29 haftaligim ve basindan beri ona gidiyorum muane ucreti 345₺ dogum ücreti 7950₺ ama doktorumdan cok memnunum
mervebsrnn turefb 6 ocağa sezeryan için gün aldım özge hanımdan ücreti de konuşup kararlaştırdk hastanede tanıdık vardı bize indirim kartı çıkarttırdı onunla gittik pazarlık yapıldı en son 3700 e anlaşıldı
turefb Mervepera normal doğum ücreti değil mi? Bi de zam geldi ya her şeye son yapılan zamlardan sonra mı bu fiyat acaba 😅
dilara0605 SemaNurEmir ben onuncu haftadayım ama gebelik önceside Nagihan hocamdan başka doktora kesinlikle gitmedim tüp bebek tedavimden sonra yine Nagihan hocayla devam ediyorum
SemaNurEmir turefb hem normal hem sezeryan farketmiyor zamli fiyati ocaktan sonra degismeyecegini soylediler liv hospitalda 9000 civari dediler
Mervepera turefb valla normal sezaryen diye ayrım yapmadı hiç doğum ücretini öğrenmek istiyorum dedim oda direk 5000 dedi süsleme vs dahil diye 🤷♀️ yakın bi zamanda sordum yine aynı ücreti dedi ara ara soruyorum cunku😂😂😂
SemaNurEmir turefb ben simdiden biriktirmeye basladim valla kadin doguma dusurmesin rabbim 5 haftalik bebegime 796 beta hcg me bakip bebek yok neye gore hamilesin dediler bana
turefb SemaNurEmir aynen öyle ya 🥲 çok iyi yapıyorsunuz ben daha 21 haftalığım, doğurana kadar neler olur daha Allah bilir
turefb SemaNurEmir ben yeni yapılan Büyük Anadolu Hastanesine gidiyorum, doktorum da Özge Piri Mantar. Başından beri ona gittim🤗 çok çok memnunum, çok tatlı bi doktor, ilgili de.
SemaNurEmir turefb dogum ücreti icin hastanenizi arayip bilgi alabilirsiniz yada kontrole gittiginizde yatis biriminden
SemaNurEmir turefb o zaman yarin arayin hastanenizi bilgi veriyorlar 😁😁 bende ilk oyle bilgi almistim ayrica gittiginizde önden odeme yapip zam gelmeyecekse o fiyattan yararlanAbilir miyiz diye sorabilirsiniz
htmt Büyük Anadolu Hastanesi’ne gidiyorum 4500 TL demişlerdi yaklaşık bir ay önce güncellendi mi bilemiyorum 🤷
Rmys09 htmt ben bugün arayıp sordum Sezeryan 5500 normal epiduralli 7000 küsür yanlıs olmasın Anadolu’da