Sbldgn Sbrsbr doktorumu avicennadan tanıyorum ilk doğumumu da kendi yaptırdı şimdi medicanada o yüzden bizde orayı tercih ettik doktorumdan çook memnunum hastanede iyi doğum yapanlardan iyi yorumlar duydum
Alcerem Sdmrll özel bi kliniğe gidiyorum doktorum doğumu kozyatağı acıbadem’de yapıyor. 5950 lira hastane parası şu an ama hala 2022 fiyatları güncellenmedi ve ben her an doğurabilirim bir haftayla kim bilir kaç bin lira fazla ödicem.
Leylasiva21 Sdmrll Diyarbakır Özel batı hastanesi muayene ücretri eşim öğretmen indirimle 120 lira doğum 3.500 lira
Alcerem Sdmrll onu kendi fiyatıyla istemiştir belki, bu benim sadece hastaneye vericeğim kendisine ayrı para vericem. Acıbadem’i ara istersen şu an dediği para dışardan doktorla bu haa ama acıbademler arası fiyat farkıda var, bu kozyatağı için olan fiyatı
Serayyurtsever Sdmrll biz İstanbul çobançeşmede Nisa hastanesine gidiyoruz normal doğum için 2600 anlaştık kontroller de 165 tl
RumeysaNur34 Sdmrll memorial Bahçelievler 15 500 fiyat aldık ama eşim ve ben sağlık çalışanıyız diye 13.900 fiyat sabitledik bakalım bir artış olmazsa tekrar 🤲 Dr öznur Dündar akın 650 TL muayene ücreti
ZGamze Sbldgn bende ona gidiyorum doğum ne zaman 😅 birde normal mi oldu ilk doğumunuz Sibel hanımla yoksa sezeryan mı nasıl geçti 🤗