Btl-Als annesinin_beybisi Bende 6+1 ken gttim kese var dedi vitamin yazdı 1 hafta sonra gel dedi perşembeye tekrar gidecem inşallah hayırlı haberler alrm🤲Bugün adet ağrısı gibi karnım ağrıyor nedense normal diyolar ama insanın aklı takılıyo
Melekeroglu Btl-Als hepimiz aynı şeyleri yaşıyorsak hepsi birden olumsuz olamaz ya 😊 biraz rahatlamaya çalışalım hep birlikte 💙
annesinin_beybisi Btl-Als benimki adet ağrısı gibi değil o normal. benim yumurtamın olduğu yer ağrıyor muhtelemen bende kist var 4.5 cm lik bebekten dolayı kist baskı yapıyor olabilir inşallah ondandır da çok korkuyorum düşük olur diye
maviaycan33 Ben 4 üncü haftada keseyi gördüm şuan 6 hafta 3 günlük ve ilk çocuğum okadar çok korkuyorum ki düşer diye anaokulu ogretmeniyim isten bile çıktım okadar bi korku yarın kalp atışını duyacağız inşallah ozaman biraz rahatlayacagim
Melekeroglu maviaycan33 söylemesi kolay biliyorum ama bu kadat terdirgin olma. Ben 4.haftamdayım brn de okulöncesi öğretmeniyim fiziksel olarak kendimi hiç kısıtlamıyorum. O kadar çok araştırıyorum ki hem kitap okuyorum hem video izliyorum yani çok da abartmamak şartıyla aslında fiziksel şeyler düşüğe neden olmuyor. Doğacak olan doğuyor
Pinarpek Melekeroglu saol canım bende rahim geriye dönük vajinal ultrason ile görürüz dedi doktorum ama onu da ben istemedim
Melekeroglu Pinarpek canım vajinal ultrasonun hiçbir zararı yok olabilirsin ben çok araştırdım çok okudum hiç sakıncası yok
Reyhandemirbasaran Melekeroglu ya ben 5+3. Hicbir belirti yok. Gecen sene de hamileydim mide bulantim vardi cok.
2kizanasi Bende 4hafta 6 gün şuan kaşık ve bel ağrım var bol bol, yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 😁
Kayseri38 Nazmiye42 bend sayın değer ilk 167 sonraki 257. Yarın tekrar bakalım ne diyecek iğne ilaçlar aynen devam
Pinarpek Kayseri38 ertesi gün 2 katı olmuş anladığım kadarıyla normal yani. Panik yapma böyle düşünürsen hamilelik bitmez keyfini çıkar takma
Kayseri38 Pinarpek bende diyorum evet yarın bakalım inşallah sağlıkla kalp atışı ve kese görürümde rahatlarm
Pinarpek Kayseri38 kalp atışını ilk gebeliğimde 8. Haftada duyduk hemen panikleme boş kese olanilir demişti doktorum oysa geç döllenme olmuş bir oğlum var çok şükür
Pinarpek Melekeroglu evet yok canım ama ben kendimi kasıyorum. İlk gebeliğimde de kendimi kastığımdan iki üç hafta lekelenmem olmuştu . Sonradan korkuyorum birşeymi oldu diye acelesi yok napalım. Bu sefer daha tecrübeliyim. Bekleyip görücez
Semadml 4+3üm ağrı falan olmuyor bir tık arada mide bulantısı normal mi herkes ağrı oluyor demiş ama benimki anormal mi sizce