elifinilki27 Burcusenkoc İnan bende bilmiyorum daha ortalardayız şimdiden böyleyse ilerde bi 15 kilo daha alırım heralde
Burcusenkoc minibiri aynen öyle hiç yememiş gibi oluyorum 😅 gece bir şey yemek istemiyorum ama olmuyor acıkıyorum
Ozgebal minibiri off bende aynen öyleyim yani sanki saatlerce yemek yememiş bayılcak gibi oluyorum gercekten sürekli ne yicem derdi çok zorlamaya basladı beni😬 32.haftayım😇
Poyfudukk Burcusenkoc şu ana kadar almadım normalde de sabit kiloda kalan insanlardandım gebelik öncesi 55tim yine 55im yediğimi de inkar ediyorum galiba 😂
Asyaaa35 Burcusenkoc ayy evet yaa o yüzden biraz o hissimi bastırmaya çalısıyorum ama çokda kilo almadım gibi şuanlık Hamile kalmadan önce 60kiloydum 56ya düştüm bulantılardan dolayı onlar kesildi yeni yeni alıyorum suan 64kilodayım bence normal ya🙈
elifinilki27 Burcusenkoc Yine dikkat ediyordum şimdi daha çok dikkat ediyorum bakalım inşallah daha almam kilo ya vücudumu görünce beni bi ağlama tutuyor 😁
Burcusenkoc elifinilki27 evet eski hallerime bakıyorum moralim bozuluyor 😅😅 doğumdan sonra kısa sürede eski hallerimize döneriz inşallah