serpilctn Burcusenkoc 18.haftam yani çokta açıkmiyorum ya çok nadir doymak bilmiyorum o kadar 😂😂ama genel de öyle çok bi istahim yok bugünde kahvaltı saat 2 ye kaldı vicdan azabı çekiyorum bebeğe bisi oldumu diye 😔😔
elifinilki27 Burcusenkoc Bende çok acıkıyorum ama 15 kilo aldım 22+6dayım artık akşam yemeğinden sonra hiçbirşey yemiyorum
morsumbul Burcusenkoc 19 hafta bu hafta birden 3 kiloya yakın almışım canım sıkıldı biraz rahatsızım bende fazlamı yedim ne yaptım
ozgese-s 31.haftadayım durduramıyorum kendimi sürekli yiyorum gece kalkıp yiyip geri yatıyom falan 😂😂😂😂
Poyfudukk Ben daha 8. Haftadayım ama midemde bir kara delik var gibi doyma hissim kayboldu sürekli acıkıyorum sanırım psikolojik ilk 3 ay beslenme çok önemli olduğu için bebek vitaminsiz kalmasın büyümesinde sorun olmasın diye diye kafayı yemiş olabilirim 😅
minibiri Burcusenkoc yemek yedikten 2 saat sonra sanki saatlerdir yemek girmemiş gibi kazınıyo midem 26.hafta🖐️
Burcusenkoc minibiri aynen öyle hiç yememiş gibi oluyorum 😅 gece bir şey yemek istemiyorum ama olmuyor acıkıyorum
Ozgebal minibiri off bende aynen öyleyim yani sanki saatlerce yemek yememiş bayılcak gibi oluyorum gercekten sürekli ne yicem derdi çok zorlamaya basladı beni😬 32.haftayım😇
elifinilki27 aysefatma12 Ne olucak bu kilolar ya kafayı yiyicem aynaya bakmak istemiyorum 48le hamile kaldım şu am 63 kiloyum
Asyaaa35 Burcusenkoc bende 21.haftamdayım 17den sonra iştahım açıldı sürekli bişeyler yemek istiyorum😂🤓
Poyfudukk Burcusenkoc şu ana kadar almadım normalde de sabit kiloda kalan insanlardandım gebelik öncesi 55tim yine 55im yediğimi de inkar ediyorum galiba 😂
Asyaaa35 Burcusenkoc ayy evet yaa o yüzden biraz o hissimi bastırmaya çalısıyorum ama çokda kilo almadım gibi şuanlık Hamile kalmadan önce 60kiloydum 56ya düştüm bulantılardan dolayı onlar kesildi yeni yeni alıyorum suan 64kilodayım bence normal ya🙈