Aslanmom1 Acaba arkadaş 5 gün adet oluyor ve bitimindeki ilişkiden bahsetti yoksa adetliyken olan ilişkiden mi bahsetti ?
Meri3220 Herkesin yumurtası 13 14 15 de çatlayacak diye birşey yok kişiden kişiye değişiyor o. Hatta nette mfk yöntemi var adet bitimi ilişki öneriyor bir araştırın derim. Benim adetim bittikten sonraki gün hemen ilişki oldu ve ben hamileliğimi 2 hafta 6 günlükken öğrendim 3 hafta deyin artık hemde kaset testte öğrendim erken testte değildi sanıyorum adet bitiminin ardından hamile kaldım öyle düşündüm yani. o yüzden olabilir yani olmayacak bişey değil
Yesilim23 Canım eczanelerde OVÜLASYON TESTİ satılıyor belki duymuşsundur , adetin bittikten sonra idrar testiyle yumurtlama gününü gösteriyor bi araştır derim hatta direk git eczaneden bilgi al ve onu kullan 🌺
Elfs Gzdkl adet döneminde ilişkiye girmekten bahsediyorum ben adet sonrası diye bir şey demedim peşin hüküm veren ben değilim sizsiniz
Seminay Gzdkl o gün yumurtalama gününüzdür belki yada iki gün sonrası sprem 72 saat yasıyor sonucta nerden biliyorsunuzki yumurtama gününüzün olmadığını
Muhammedarasannesi Adetim 3 4 gün sürüyor 5 günü dedim adetliyken degil günah olduğunu bnde biliyorum tam adet bitiminde yani
Muhammedarasannesi Laleozkan_09 adetim 3 4 gün sürüyor 5 gün tam anlamıyla bitiyor adetim düzensiz oldugu için doktor bana bunu söyledi bende ne kadar doğru diye sizlere sormak istedim hemen ayıplarını ilk önce bir sorgulasaydiniz derim.
Laleozkan_09 Muhammedarasannesi söylediğiniz şeye istinaden söyledim hemen kızmayın. Günah olduğunu bilen herkes tepki gösterir ister istemez. Bende size yanlış olduğunu söyledim. Demek ki sizin ve çevrenizin de bundan haberi yoktu, olsa zaten buraya yazmazdınız bile. Ama doktorunuzun da dediği çok yanlış. günahını geçtim, adetliyken ilişkiye girmek bütün mikroplara kapı açıyor. Bende başka bir doktora da danışmalısınız.
Muhammedarasannesi Aycan051415 adetten degil adet zaten 3 4 gün sürüyor 5 gün tam anlamıyla bitiyor adet duzensiz oldugu için doktor bana bunu önermişti oyle birsey varmış diye sormak istedim
Aycan051415 Muhammedarasannesi bunu başkada yazsaydın keşke biz bilemeyiz senin adetin kaç gun sürüyor oyuzden herkes yanlış anladı e doktorun tavsiye ettiyse yap tabi
salihainci Muhammedarasannesi Sağlıklı bir kadının çocuğunun olabilmesi için yumurtlama gününü beklemesi gerekmez Sağlıklıysanız adetinize 1 gün kala bile çocuğunuz olabilir. Herkesin yumurtlaması farklıdır. Bende adetimin bittiğini sandım yıkandım abdest aldım. Eşimle beraber oldum Meğer bitmemiş anlayamadım. Ve gebe kaldım. Doktora söylediğimde adetin son günü hamile kalma ihtimalinin çok yüksek olduğunu ve bunun bir çocuk yapma yöntemi olduğunu söyledi. ( Bu işin günah kısmını açıklamaya gerek görmüyorum. Tartışmaya açık bile değil. Günah günahtır nokta ) Ben bilerek yapmadım Allah affetsin.
Muhammedarasannesi salihainci benim adetim düzensiz o ulaşsın testinde de uygulanırsa olmuyor 2 3 ayda bir adet görüyorum doktor bir igne vurdu bu iğneden sonra adetin bittikten sonra ilişkiye gireceksin dedi çünkü yumurtaların zor çatlıyor
asilveyigit Muhammedarasannesi adet bitiminde hamile kalma şansınız yüksek evet. Ben öyle hamile kalmıştım fakat adetinizin bittinden emin olun
salihainci Muhammedarasannesi Anladım Allah Şifa versin inşallah.🤲🤲🤲 Benim 5 sene çocuğum olmadı. Eşim kaynaklı çocuk özlemi nedir çok iyi bilirim. Bu süreçte herşeyi denemek isteyebilirsiniz ve bu da çok normal Sorularınıza en doğru cevabı tabiki bir doktor verir. Ben Nacizane kendi tecrübemi yazdım ve bir doktorun söylediğini paylaştım. Adetinizin son günü abdest alır almaz o gün bitmeden ilişkiye girilmesi öneriliyormuş Bu bir yöntemmiş. İnşallah sizin içinde faydalı olur. Nacizane bir tavsiye daha vermek isterim Bu süreç zaten çok zor İnsanlar daha zorlaştırır Söylenenleri çok takmayın Stres çok önemli çünkü
salihainci Muhammedarasannesi Bittiğinde eminseniz deneyin tabiki İnşallah olur Sizin için dua edeceğim Rabbım gönlünüze göre versin inşallah 🤲🤲❤❤
Luliko Adetiniz 3 4 gün sürüyorsa, sorunuz adet bitiminden sonra şeklinde olmalıydı. Siz direkt adetin 5. Günü diye sormuş bir de insanlara çemkiriyorsunuz. Doktorun söylediği birşeyi gelip burada teyit etmek de nasıl bir mantık anlamış değilim.
Hzlkaya Muhammedarasannesi böyle uğraşana kadar ovulasyon testi yapın yumurtlama günlerini bulun o günleri değerlendirin şansınız daha çok