Lulikli Muhammedarasannesi bebek olması yumurtlama dönemine denk gelmesiyle ilgili diye biliyorum. adetin 5. Günü ya da bitiminde yumurtlama olduğunu sanmıyorum 🤷🏼♀️
Gulsumelif Muhammedarasannesi adet bitiminin 11. 13. 14. Gününde ilişki öneriyorlar uygulama indirip ona gire ayarlayabilirsiniz
Muhammedarasannesi Aycan051415 adetten degil adet zaten 3 4 gün sürüyor 5 gün tam anlamıyla bitiyor adet duzensiz oldugu için doktor bana bunu önermişti oyle birsey varmış diye sormak istedim
Aycan051415 aysenurtc umarım öyle diyodur ama bana pek öyle gelmedi bütün hani tiksinme geçtim gunaah🤦♀️
eeebruuu Lulikli canım öyle birşey de yok emin ol benim adet bitimi akşamı hamile kaldım illa yumurtlama günü olması gerekmiyormuş ☺️
Gzdkl Elfs gittiğim 2 doktorda adet bitiminin ertesi günü ilişkiye girildiğinde bebek olma ihtimalini söylemişti :) ki benim de öyle oldu cunku yumurtlama dönemimde ilişkiye girmemiştim :)) o yüzden herşeye kesim hüküm vermemek gerek
Aslanmom1 Muhammedarasannesi Adet zamanında yumurtlama olmuyor. O ay olgunlaşan yumurta kanla birlikte zaten dışarı atılıyo. Enfeksiyon açısından çok riskli hem eşiniz hem de siz enfeksiyon kapabilirsiniz…
Fadime60 Arkadaşım hayızken ilişki kesin haram kılındı dinimizde olduki günah altındaki çocuktan hayır beklemeyin rabbim gönlünüze göre versin helal olan zamanda inşallah
PregnantLady Muhammedarasannesi ya buraya yazacağına internete girip yazsana yumurtlama ne zaman olur diye🙄 bide sormuşsun acilll cevap bekliyorsun hey Allahım🤦🏼♀️
Laleozkan_09 Muhammedarasannesi adetliyken ilişkiye girmek haramdır. günahı ise eşin anne ile ilişkiye girmesi kadardır. Ayrıca adetliyken ilişkiye girmek çok sakıncalıdır mikrop kapma ihtimaliniz normale göre çok daha fazla.
Muhammedarasannesi Laleozkan_09 adetim 3 4 gün sürüyor 5 gün tam anlamıyla bitiyor adetim düzensiz oldugu için doktor bana bunu söyledi bende ne kadar doğru diye sizlere sormak istedim hemen ayıplarını ilk önce bir sorgulasaydiniz derim.
Sevgi0147 Muhammedarasannesi canım bende bunu duymuştum yapan var ama olan var mi bilmiyorum zaten 5 günü adet bitmiş gibi oluyor ve tutma ihtimali oluyormus bende bir akrabamdan duymuştum ama doğruluğunu bilemem
Elfs Gzdkl adet döneminde ilişkiye girmekten bahsediyorum ben adet sonrası diye bir şey demedim peşin hüküm veren ben değilim sizsiniz
Seminay Gzdkl o gün yumurtalama gününüzdür belki yada iki gün sonrası sprem 72 saat yasıyor sonucta nerden biliyorsunuzki yumurtama gününüzün olmadığını
Bfduam Gzdkl ovulasyonla yumurtlama günlerini görmüş müydün, o süreçte ilişki olmadığını söylemişsin? Adet sonrasında bile hemen yumurtla görenler var o açıdan sordum.
asilveyigit Ya allah aşkına iyi misiniz? Haram olan birşeyden çocuk yapmaya çalışıyorsunuz!! Kafayı yemişsiniz artık çocuk çocuk diye. Hayırlısını isteyin bir kere de artık yani tutamadım kendimi bu nedir ya