Minammm Helinkeskin ben gilette Venüs kullanıyorum eşime yaptıramam utanırım kendim el yordamıyla yapıyorum sonra elimle bidaha kontrol ediyorum kalan yer var mı diye oraları bidaha yapıyorum kesilme derdi olmuyor gilette venüste
Poyrazin_annesi Minammm bende eşimden cok utanıyrm af edersın bırlıkte banyoya bıle gırmıyrm. Ama arkadasım hep eşine aldırtıyormus
Aylin_16 Sedaaaa2 beceremezler heryerin morardığıyla kalırsınız 😅 bi de kıllı diye uğraşır laf eder sonra git ağdaya en kolayı onla ne uğraşcaksın
Helinkeskin Busraaaaaa__ bende öyle yapıcam ben gitmeye üşeniyorum evde yapmak amacım ama mecbur kuaföre gidicem sanırım
Busraaaaaa__ Helinkeskin valla evde bende üşeniyorum 😅😅 git on dakikada komple bitiyor işin ohhh misss tertemiz😅😅😅
Burcueylus Helinkeskin kıza ne güzel işte bizimkilerde yapamayiz edemeyiz derler bırak yapsin utanilcak ne var 😊🤭
Helinkeskin Burcueylus kız utanmakla alakası yok acıtır diye korkuyom 😄 bacağımı zaten yazın eşime aldırıyorım mesela ama şimdi o bölgemi acıtır falan benimde canım çok tatlı 😄
Aylin_16 Sedaaaa2 ya ben de hiç gitmedim daha ama eşime de yaptıramam tiksinir gibime geliyor zaten anlamaz da morartır heryerimi sinir olduğumla kalırım sizi bilemem ama 😅
Helinkeskin Poyrazin_annesi kız eşinden utanma ben yeri geldimi bacağımı aldırıyorım ama oramı aldırmam diye düşünüyorum korkudan 😄 en iyisi kuaför yapıcak bişe yok
Poyrazin_annesi Helinkeskin Ne bılım bn cok çekınıyrm sadece bu konuda degıl af edersın eşımın yanında gaz bıle cıkarmıyrm ama arkadasım gelıp anlatıyo bız gaz cıkarma yarısı bıle yapıoz kocamla dıo 😂
Helinkeskin Poyrazin_annesi canım niye utanıyorsın açık konusıcam geyirirsinde ossursunda bir ömür aynı evde yaşayacağın adam sonucta kız ben lavabomu yaparken kapıyı kapatmıyorum ne var bunda 😄😄 ne kadsr zamandır evlisiniz
Poyrazin_annesi Helinkeskin 1 bucuk sene olcak 😂 ay ne bılım cok utanıyrm hatta evlenmeden once konusmustm bn bu konuyu bak bn karsımdakıne cok deger verırım özenırım saygımı korurum dedım aynı seyı sendende beklıyrm dedım. 😂😂
Helinkeskin Poyrazin_annesi bizimde 1bucuk sene 🤗 🤗🤗 Öyle mutlusaysanız denilebilecek söz yok canım benim 💫🤗😄