Piraye2021 sanis biz de hep şaşırarak çıktık. Başta kızım olsun çok istiyordum, sonra oğlum olacak diye alışıp hep öyle sevdim, bir ara kafa karışıklığı yaşadık, şimdi erkek olarak bekliyoruz. Allah sağlıklı nasip etsin ikisi de başıma taç olur ❤️
sanis Teusa orasi oyle ama demek istedigim emin degilim suan 50 kiz 50 erkek olabilir git 2 hafta sonra gel dese tmm dicem ama 99 erkek deyip bugun 100 kiz dedi ona morelim bozuldu sasirdim
Minammm sanis aynısı bana da oldu %90 kız dedi sonraki haftada erkek dedi bende şaka yapıyor sandım detaylı ultrasonu bekledim perinetolog yapıyor detaylı ultrasonu o da erkek dedi o zaman kanaat getirdim ama hala korkuyorum şimdi erkeğe alıştım doğumda kız derlerse diye 😂
Piraye2021 Minammm ben de doğumda hastane de karıştı mı düşüncesine kapılırim diye korkuyorum farklı cinsiyet çıkarsa 🤣🤣 ama hemen koluna takacaklar bir şey demi
Teusa sanis o da doğru. Bu konuda doktorları anlamıyorum ben zaten. Emin değilsen söyleme arkadaşım. Dedim ki doktoruma cinsiyet konusunda sizi zorlamicam emin degilseniz. 13. Haftamda kız gibi dedi. ama netlesir sonraki kontrolde dedi. Ben de istemsizce kıza hazırladım kendimi 16. Da bir gittim %100 erkek. Ben de şok olmuştum anlıyorum sizi ama %50 50 deynce izlediğim bir doktor espri olarak yapıyordu bunu o aklıma geldi bı an 😁
Busra2013 sanis canım o haftads kordon vs oluo banada erkek denmıstı bende kucuk dedım kenfımı ınsndırmadım ama yınede gıttım 2.3 badı mavı zıbın vs aldım sonra kıx oldugunu ogrendım bende kız ıstıodum ılk gebelıgım kıx ıstıodum partıde ogrenfım çok sevındım
sanis Busra2013 benim 1 kizim var cnm erkek istiyordum doktorda bana erkek bu bebek diye söyleyince inandim 99 emin konustu bugun kiza döndü tuaf oldum o yuzden Allah bağışlasın bebisini cnm😘
Busra2013 sanis sımdıngelır cınsıyet ayırıon dıenler benım suan kızım olck bende ıkıncı eekek ısterım normal yanı kızı olan erkek erkek olan kız ıster normal yanı olsun kız olsun ucuncude erkek olur ınsallah 🥰
sevgitekes sanis Allah hakkında hayırlısını nasip etsin seni anlayabiliyorum ama bence ben içim rahat etsin emin olayım diye başka bir doktora daha gösterirdim benimde 2 yaşında bir kızım var 15 16 da kız dedi o kadar heves etmiştim ki bir kızım bir oğlum olsun ama nasip değilmiş yalan yok hala diyorum belki 20 lerde değişir insan bekliyor hele senin şn durumda olsan daha merak ederdim emin olmak için görün bir doktora
sanis Busra2013 insan ne yoksa gözü onu arıyor tabiki cnm insan bekliyor seviniyor amin inşallah kuzum cok saol🥰🥰
Hzlkaya sanis çok acele etmişsiniz detaylıya kadar bekleyin bence ben ikili taramaya girmeden doktoruma muayene oldum erkek gördüm doktorum pozisyonu değişince kız gibi de duruyor dedi ikilide radyolog baktı erkek birazda terbiyesiz açmış bacaklarını pipisini gösteriyor dedi ama yine de güvenemedim 17.haftada doktorum kız gibi ama göstermiyor dedi yinede kız diye düşünüyorum haftaya gel birdaha dedi 18de direk açtı bacağını erkek dedi ama ben 21.hafta detaylıya kadar bekledim detaylıda perinatalog direk pipimiz burda cinsiyetimiz erkek dedi ondan sonra alışveriş yapmaya başladım 😂😂
RumeysaNur34 Zeynosunannesii yani olabiliyor canım bu tür şeyler arkadaşım doğuma kadar erkek diye bildi çocuğunu doğuma bir gitti kız