esraklllnc sanis bana iki kere erkek dediler şimdi de renkli ulstrason da kız gördü diyorum ki iyi ki bişey almamissim ama bu sene kız senesi kimden duysam herkesin kızı olacak Allahin izniyle
sanis esraklllnc bende yuzde 50 50 cnm bende etrafimda erkek cok duydum hakkimizda hayirlisi inşallah
Beyazguvercin2 sanis ya niye moralini bozuyorsun ki kuzu dünya da kız çocuğu kadar güzel bişey var mı düşünsene kendine arkadaş olucak beraber pıtır pıtır mutfağa girip pastalar börekler yaptığınızı yaaaa dünyanın en güzel hissi bu bence Rabbim olmayan herkese nasip etsin inşallah moralini bozma günü gelir elbet oğlunda olur mavi zıbınları ya kaldır sakla ya da prensesine giydir illa maviyi erkek bebek giyinecek diye bir kural yok ki kuzu
sanis Beyazguvercin2 Çok teşekkür ederim yorumun icin cnm doğru söylüyorsun allahim hayirlisini versin inşallah bitanem 🌹😘
Beyazguvercin2 sanis rica ederim canım benim muhtemelen bacak arasında ki kordonu çıkıntı olarak gördüğü için emin bi şekilde söylemiş kordon bacak arasından çıktıktan sonra yanlış yaptığının farkına varmıştır ama kendini üzme moralini de bozma lütfen kuzu emin ol dünyaya kız çocuğu getirmek isteyen ne kadar insan var oğlu olan kızı olsun ister kızı olan da oğlu neyi eksikse onu ister hep insan yeter ki sağlıklı olsun kuzu Rabbim de gönlüne göre versin peygamber efendimiz müjdeliyor evin de kız çocuğu olan aileye her gün rahmet indirmek için 2 melek görevlendirilirmiş bundan güzel mutluluk mu olur ki
sanis Beyazguvercin2 doğru söylüyorsun cnm bir tane kizim var cok şükür doktor emin konusunca erkek diye kendimi inandirmistim simdi yine kiza döndü bakalim hayirlisi🥰
Piraye2021 sanis üç ayrı kadın doğum doktoru erkek dedi, 13-16-20. Haftalarda. Detayli ultrason da ilk söyleyen doktor yine erkek dedi 22. Hafta da. 26. Hafta da başka doktor erkek dedi. 28. Haftada böbrek için girdiğim de radyoloji uzmanı kız dedi. 32. Haftada başka bir kadın doğuma gittim erkek dedi. Doğum da görücez kız mı erkek mi? Her şeyimiz mavili ama sağlıklı gelsin napalim sonra değiştiririz ☺️❤️ bu kadar çok doktor değiştirme sebebim elimin değdiği tayin olup gitti. Özel de yok malesef 🥺
sanis Piraye2021 seninki baya karışık olmuş cnm ama çoğu doktor erkek demiş inşallah hayirlisi olsun hakkinda🥰
balkizin_annesi sanis bebeğime ikili taramada 12 haftalıkken %99 erkek dedi doktor hatta pipisi bu diyerek ultrason fotoğrafı verdi bana bacak arasının. Sonra yine aynı doktor 19. haftamda %100 kız diyerek beni şoka uğrattı. O zamana kadar Allah’ıma şükür sadece biberon almıştım mavi renk onu da pembesiyle değiştirdim🤦🏼♀️ sonuc olarak 36 haftalıgim hala kız diyor doktorum bakalım doğumda ikinci şok falan yaşamam inşallah 😂
Ebyu sanis Haftada %95 kız dedi. Bnde gördüm hatta. Bacakları açıktı. 2 hafta sonra gittim erkek bu dedi. Bnde şoke oldum saf saf güldüm kaldım öylece. Bir sürü de kız eşyası aldı çevrem duyduğu an. Lila yelek battaniye isimli emzik zinciri. 20. Haftada yanılmaz sanırsın… ama oluyor
Piraye2021 sanis biz de hep şaşırarak çıktık. Başta kızım olsun çok istiyordum, sonra oğlum olacak diye alışıp hep öyle sevdim, bir ara kafa karışıklığı yaşadık, şimdi erkek olarak bekliyoruz. Allah sağlıklı nasip etsin ikisi de başıma taç olur ❤️
RumeysaNur34 sanis moralin niye bozuk anlamadım canım bende aynı şeyi yaşadım 13 de erkek 15+3 de kız dedi hiçte üzülmedim olabilir bu tür şeyler kız erkek fark etmez hayırlı evlat olsun inşallah 🤲