Azizinannesi2 Ysmn311111 Bence kendi aranızda kuran okuyun seneye zaten sünnet düğünü olacakmış o zaman hem yemek olur hem tatlı olur hediye olrakta erkek oldun gibi magnet yaptırabilirsin iki kere ayrı ayrı masrafa gerek yok
Feyza-nur Ysmn311111 bence en mantıklısı evde rahat edemeyeceksiniz seneye bir yer tutarsınız daha rahat olur
Cokistersengelerbence Ysmn311111 benim de nasipse ilk çocuğum olacak. Bana abartı geliyor ama siz bilirsiniz tabiki🌸
UmutsuzPolyanna Ysmn311111 dur bak ben geçen oğlumun kuran töreninde yaptıklarımı atayım bekle cnm 🤣🤣
Poyrazin_annesi Ben oglumun 40 ı cıkınca sünnetını yaptırcam bıde 40 mevlütüyle sunnet mevlüdünü beraber yapcm Tavuklu pılav Ayran ve tatlı dagıtcam Bıde boyle bı masa yapcm dagıtmak ıcın Ztn 20 kişi fln olcz https://resimyukle.io/r/Wet5o1eDp0 Sünnet dugunu bn dusunmuyrm onun yerıne cocugumu gezdırcem camıye goturcem resım cekcm
Ysmn311111 Kızlar eşim diyor mevlüdünü okutalım herkez gelsin düğününü benim. Memleketim Sivas’ta yaparız diyor bütün ailem orda zaten bütün önerilere açığım🙈