iki_minik_annesi 31 hafta 4 gunluk hamileyim uygulama 8 ay diyo ama internette bi taraf yedo bi taraf 8 diyo kafam karisti ben kac aylik hamileyim sorana ne diycem 😁😁
Esrasenturk8 iki_minik_annesi bu hesaplama cok ilginc gerçekten :D 24 haftamdayım kaçıncı ay yani zjdjdk
Merveikratanem iki_minik_annesi Gebelik Haftanıza Göre Kaç Aylık Hamile Olduğunuzu Öğrenin!' https://www.mutluanneleriz.com/2021/09/16/gebelik-haftaniza-gore-kac-aylik-hamile-oldugunuzu-ogrenin/ buradan takip et en açıklayıcı burada bende 31+4 günlük ikizlerime hamileyim
Mrvsmt2502 iki_minik_annesi mantıken düşününce şuan doğuma nerden baksan 8 9 hafta var yani 2 ay. Şuan 8 aya girmiş olsanız bebek 10 aya girdiğinde mi doğacak hamilelik süresi 9 ay . Yani 7 aylıksınız şuan. 8 den gün alır almaz 8 aylık diyorlar yanlış bence.
Ogretmen_1 Ben son adet tarihimden hesaplıyorum açıkcası. 14 ağustos son adet tarihim mesela. Şu anda 19+3 teyim. Aralık 14 te 4 ay dolmuştu. Ocak 14 te 5 ay dolmuş olcak. Dediğiniz gibi programlarda ay kafa karıştırıcı oluyor.
Deletedmom_1 Esrasenturk8 bende 24. Haftamdayım 5ay 18 günlüğüz 5. Ay bitti 6. Aydan gün alıyoruz yani 6.ayı tamamlıyoruz soranlara 6 aylık de direk 😂
oguzweannesi Tamam işte yedi aylıksın 8 . Aya girmişsin soranlara yedi aylığım da diyebilirsin 7 bitti 8 den gün aldım da 🙂
Ogretmen_1 Nebyaa İyi çok şükür. Bende mide bulantısı olmadı ancak iştahsızlığım ve mide ağrım çok olmuştı bende de onlar geçti şükğr☺️14.haftadan beri sırt ve bel ağrıları ile mücadele ediyorum onun harici çok şükür iyi☺️