1Prens_annesiii Gulcanalg Maşallah kızımız gayet boylu gibi kilosu da iyi çok şükür 🙈❤️ sağlıkla büyüsün inşallh miniğimiz
Eloshi 1Prens_annesiii bmmde 26 haftalik boyunu sordugumda bu haftada bebeklern boyunu net soyleyemeyiz 33 cm diyebilirim ama kesin rakam degil salliyoruz dedi hicbise anlamadim valla bende😊
Yagmurdgdgn13 1Prens_annesiii amin inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız. Rabbim olmayanlara da versin inşallah 🙏
Elifgoktug1 1Prens_annesiii ortalama boy olur cnm bebek minyondur endişe etme 😊🥰 büyüdükçe anne baba boy ortalaması alıyor bebisler genelde 😊
1Prens_annesiii Helinkeskin ilk gebeliğim olduğu için endişem çok fazla hiç bişey bilmediğimden ortalamayı biraz yüksek görünce sağlık açısından endişe ettim ama çok şükür rahatladım bu şekilde duydukça yeter ki sağlıklı olsun 🤲
1Prens_annesiii Gamzeli_anne_ maşallh bebeğinize bakalım bizimkine de zamanla 🙏 sağlıkla büyüsün inşallah ❤️
Gamzeli_anne_ 1Prens_annesiii Kaşar peyniri tüketin kesinlikle kilo aldırıyor sağlıkla gelsinler inşallah 🥰