1Prens_annesiii Kızlar bugün kontrolümz de 26+5 haftalık bebeğimin kilosu 1 kilogram boyu 28 cm dedi doktorumuz bana boy cm küçük geliyor sizde normal midir?
Busra2013 1Prens_annesiii kılosu cok ıyı masallah ama banada boyu bıraz kısa geldı demekı mınnak bebıs😂🥰
Elifgoktug1 1Prens_annesiii banada kısa gibi geldi ama minyon olacaktır belki eşiniz ve sizin boy lar nasil bilmiyorum ama
1Prens_annesiii Senayyalcin Hayır aslında sorduğumda herşey normal önden gidiyor dedi ama ben öyle düşünmyrm aklıma takıldı 🙄 ( 26 haftalıkken 27 haftalık ile uyumlu demişti.
Senayyalcin 1Prens_annesiii O zaman herşey gayet yolunda kuruntu yapıp kendinizi üzmenin anlamı yok doktor bile birşey söylememişken hem de ileride demiş daha ne olsun,yeterki sağlıklı olsun 😇
Cansuada24 1Prens_annesiii evet ben 27 haftalıkken bakmıştı doktorm1 kg boy 35 demişti senin bebişin kilosu 27 haftaya denk geliyor e tontiş bişe olcak canım 🙂
1Prens_annesiii Senayyalcin Çok haklısınız ilk gebeliğim çok heyecanlıyım elimde olmadan her detayı düşünmeden yapamıyorum 🙈 tek istediğim benim gibi bekleyen bütün annelerin sağlıkla bebeğine kavuşması inşallh 🙏🤗
1Prens_annesiii Cansuada24 Çok teşekkür ederiz 🙏 sabırsızlıkla gelmesini bekliyorum ya yiyebilirim 🙈😬💙
1Prens_annesiii Clementinee Sağlıklı olsun inşallh 🙏 için rahat olsun canım bu hatfalar da 800 1000 kg arası değişiyor normali öyle biliyorum ama maşallh boylu olacak kızımız sanırım 😊😍
Clementinee 1Prens_annesiii şuan 31. Haftamdayım canım 30 . Haftada 1375 gr dı yine burdaki annelerin bebeklerine göre zayıftı ama doktorum normal diyor çok şükür 😅 kıyaslama yapmak çok doğru değil aslında. Hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım İnşallah
1Prens_annesiii Clementinee Öyle Tabiki bizim için en önemlisi sağlık sağlığı yerinde olsun yeter ki🙏 hepimiz bebişlerimize kavuşalım inşallh sağlıklı hayırlı evlatlar olsunlar 🤲🤗