Adapte34 40+1 olduk ne sancı var ne bişey çok sıkıldım artık doğsun istiyprum egzersiz yapıyorum sürekli ama tık yok daha ne yapabilirim
Kkbbra Adapte34 o durum da olsam sanırım ameliyat ile alın derim doktoruma 😬 36 haftama gireceğim 40’lı haftaları görmek istemiyorum çok kg alacağım Ocak sonuna kadar karnım hep aç
Adapte34 Fundakls neden böyle ya hiç Böyle hayal etmemiştim hareketsizlikle de bi alakası olduğunu düşünmüyorum artık ya
Bebegmbenm Fundakls suni sancı almayı düşünmüyor musunuz ? 39 olcam 40 dan sonra gelmezse teklif edicem doktoruma bilemedim 🤦🏻♀️
Adapte34 Kkbbra devlette sezeryan yapmıyorlar kolay kolay bna kalsa bende sezeryan olmak isterim suni sancı daha beter diye düşünüyorum
Kkbbra Adapte34 yok yok suni sancı gerçekten öyle abartıldıgı gibi değil ebe arkadasmdan biliyorum kimseyi dinlemeyin olumsuzluklara kulaklarınızı kapatın Sağlıkla gelir insallah
Beyzapp Adapte34 Suni sancı sizin gelmeyen sancinizi getirir yani kendiliğinden olsa sanciniz yine aynı acıyı çekeceksiniz 🙈 sadece yine kulaktan dolma şeylerle korkutulmusuz hep doktorum bu şekilde açıklamıştı suni sanciyi
Adapte34 Tughanalpinannesii_ çok korkuyorum ya doktorum suyun ve nişanın gelmeyene kadar gelme dedi ama belki hiç gelmicek bunlar ne zaman gidicem ben
Adapte34 Kkbbra sağolun valla bi nebzede olsa rahatladım herkes aman suni sancı olmasın diyip korkuttu 🤦♀️
Glcntn Adapte34 benide öyle korkuttular sonra doktorum açıkladı normal sancı ile aynıymış acı olayı kişinin acıya dayanıklılığı ile alakalı bende yarın suni sancı ile doğurcam inş sabah yatışım var
kivirciginannesi Adapte34 40+3 oldum tık yok. Yalancı sancı bile yok. Bu kadar bekledim bari 2022 bebeği olsun diyip saldım artık😂
Belacivciv kivirciginannesi Ben de saldım artık 40+5 😂 2022 olsun bari napalım diyorum bu seferde 31 aralıkta doğar 😂
Adapte34 Glcntn ay hadi hayırlısı sağsalim kucağınıza alın inşallah 🙏 galiba bende artık sancımın gelmesini beklemicem doktorumla konuşup suni sancıyla başlatıcam
Adapte34 Tughanalpinannesii_ benimkide en son öyle olacak galiba bu cuma bende gidip artık doğumu başlatmak istediğimi söylicem
Anemoniasp Adapte34 Haftadayım. Annem artık beni koşturuyor😀 2 kap yemek veriyor onu da Eritrene kadar yürütüyor. Doğursam da kurtulsam 😀😂