Derin0712 Ayaz2016alya2022 bnm kizlard bulanti kusma oldu birinde uc ay birinde 9 ay bide cati kemigi agrisi normal seyler ama oglum saolsun bastan beri hep sikinti sorunla gecti gebeligim hic boyle sanci falan cekmemistim kizlarimda bulanti simintiydi sadece
Ayaz2016alya2022 Gamze_yildirim 😨😀az kaldı ne kaldı şunun şurasında yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik 😂😂
Gamze_yildirim Ayaz2016alya2022 Evet az kaldı ya benim kasığıma da ağrılar girmeye başladı bastirdigimda sanki iğne batar gibi oluyor böyle olan var mı sağıma yatınca geçiyor ama 🙄
Ayaz2016alya2022 Gyzzzz burun tıkanıklıgı cok kötü durum zor bela dalıyorum dalınca eşim hemen dürtüyor Ayşegül horluyorsun diyor bende kızıyorum zor bela dalmıştım diyom bide yatınca ağzım açık yatıyorum bogazımda kötü kuruyor 😩😩Allah yar ve yardımcımız olsun
Gyzzzz Ayaz2016alya2022 ben dayanamadım doktorumdan buhar makinesi istedim eczaneden kiraladım 10 gün boyunca yaptım kendime geldiydim rahat rahat uyuyordum
Ayaz2016alya2022 Saadet14 bir Ocak olsun 1 gün icin 1 yaş büyük görünmesin hakkında hayırlısı olsun yinede 🤲🏻
Ayaz2016alya2022 Merve2234 hareketlerı az sürekli sağ tarafımda toplanıp duruyor 😞kaburgama baskı yapıyor normalde erkekler sağda olur benım oğlumda sağdaydı şimdi kızımda sağda
Ayaz2016alya2022 Merve2234 bide benim oğlumda cok hareket etmezdi doğduktan sonra hakkını verdi kızımda öyle olucak galiba 🥺🥺
begoscann Ayaz2016alya2022 37 haftadayız bi saat kötü bi saat çok iyiyim çok saçma saat saat modum değişiyor ödemden kilodan pandaya döndüm zaten 😂
Aslaltnk 39+1deyğm suan ocak bası görünüyor doğum cok az kaldı ve stresim aşırı büyük neyapacagım nasıl doğacak diye😐