Zuleyhakazan damlakplan32 vallaha bir kere tiksindim hala içemiyorum son üç ayda içebilirsem içicem onun yerine herşeyden yemeye çalışıyorum
Benjile tazeannecik1 cola dan tiksindim oglum 3 yasina giriyor hala icemiyorum bide cam sil kokusundan tiksiniyorum şimdide kokusu burnuma geldiğinde 🤢
Nerminterzi Kahvaltı da acuka sosuna bayılırdım şuan adına bile tahammül um yok ve bir aylığım daha . Yağlı yiyecekler aşırı midemi bulandiriyor.🙄
Rabiaugur annenur canım bende çok çektim mide bulantısı ve kusmayı ama doktorum bi ilaç verdi hatta çok kötü oldugunda iki tane üstüste bile içebilirsin dedi o dönem beni ilaç kurtardı nide bulantısı ilaçların hiçbir zararı yok doktoruna danışıp ilaç kullanmaya başla yoksa hayatın zehir olur ben 4 aylık oldum artık öyle şikayetlerim kalmadı çok şükür ama yine ara ara bulantılarda ilaç kullanıyorum
Rabiaugur Ben hamile kalmadan önce sigara içiyodum hemde senelerdir içen biriyim ve çok severdim sigara içmeyi şimdi kokusuna ve görüntüsüne dahi tahammülüm çok çok şükür, çamaşırlarımı yumuşatıcısız yıkamazdım şimdi hiç kullanmıyorum çok kötü midemi bulandırıyo bide çok komik gelicek ama mutfak dolaplarını açtığımda içinden bi koku geliyor o kokuya dayanamıyorum herkese soruyorum bu dolaplardan koku geliyor mu size diye hepsi hayır diyor sanırım o koku sadece bana geliyor 😌
1blgn1 Rabiaugur bende evime gelen herkese dolap koklatırdım benden başka kimse koku almadığını söylerdi😁 geçiyor merak etmeyin ve dolaplarınız tertemiz boşyere temizlemeyin😅
KubraUA tazeannecik1 benim de biberin her türlüsü . ilk hamileliğimde yiyememiştim kokusu geldikçe kusuyordum , hamilelikten sonra da pek severek yediğim söylenemez . Şimdi ikinciye hamileye yine öyle . Hele Pişen dolma biber kokusu midem bulanıyor aklıma bile geldikçe 🥺
Momyyhsd tazeannecik1 İlk bebekte türk kahvesi 🤢 değil kokusu fotoğrafını görsem öğürüyordum storylere bakmaz olmuştum. Doğumdan sonra da 1 seneden fazla içemedim yine 😅
Mihrimah25 tazeannecik1 sigara, kullanmıyordum zaten ayda bir anca ama hamilelikte kokusundan öyle iğreniyorum ki birde vişne suyu çok seviyordum ama oğlum asla kabul etmiyor son 1 hafta kaldı doğurur doğurmaz onu içicem 😃
Uysll tazeannecik1 yağda yumurta 6 ay oldu ağzıma bile sürmedim eğer eşim yağda yumurta isterse gidip kendisi yapar o yüzden kokusunu icim almıyor
melisdesayk Kıyma, köfte, tüm kokulu deterjan ve şampuanlar çok kötü geliyorduu ama şimdi geçti şükürler olsn, 😀hala daha eti çok istekle yiyemiyorum
babypoemnur tazeannecik1 kıyma ve kırmızı et başta olmak üzere çoğu şeyden ama bunların kokusunu alınca hala ilk zamanlardaki gibi kusuyorum 29+1den selam olsun 🤭
Ebbelif Ceylankaya35 bende ölmediğime şaşkınım sadece suyla 1 gün aç kalıp ertesi gün galeta yiyip Sonraki gün leblebi yiyip bu şekilde haftalar geçirdim. Şimdi yeni yeni yemek yemeğe başladım
1blgn1 tazeannecik1 doğum edeli 5 yıl oldu ama eşimin favori duj jeli😂 Allahım gitsin gelmesin o koku😅😅