Zuleyhakazan İlaç tan tiksinen oldumu kızlar hiç ilk başlarda tiksindim halada tiksiniyorum vitamin haplarını kullanamıyorum hiç😣😣
Rumeysa-demir07 Eşim malzeme çekiyor ve onun üstüne sinmiş soğan kokusu 🤢ve sigra kokusu 27 haftadayım bunlar kaldı
Serayyurtsever tazeannecik1 çok şükür 36. Hafta bitiyor ve başından beri hiç mide bulantısı koku hassasiyeti çekmedim. Kayınvalidemlerle aynı binada oturuyoruz beraber yiyip içiyoruz onların perşembe günleri balık günüdür artık midem ondan bulanıyor son zamanlar
Ceylankaya35 tazeannecik1 bir buçuk aya kadar hemen hemen Herşey diye bilirim kocamdan çocuğumdan yiyecekler içecekler net 7 kilo verdim hiç birşey yiyip içemedim kuruyup bittim resmen ölmedigime şaşkınım….
Ebbelif Ceylankaya35 bende ölmediğime şaşkınım sadece suyla 1 gün aç kalıp ertesi gün galeta yiyip Sonraki gün leblebi yiyip bu şekilde haftalar geçirdim. Şimdi yeni yeni yemek yemeğe başladım
miranbeyinmothersi tazeannecik1 çok şükür hiç bişey , hassasiyet var bi apartmana eve restorant gittiğimde ne piştiğini hemen anlarım evi havalandırıyorum ama tiksinme hiç ama hiç olmadı
Narmina95 Hiç tiksindiyim bir yemek olmadı hatta ilk aylarda mide bulantılarım çoktu ama ben kelle paça içiyordum 😅😅😅
Orange-w Ben de kaynamış yumurta çok severdim, daha hamile olduğumu bile bilmeden yumurta kokusundan tiksindim. Şuan çürük bişey gibi kokuyo benim için yumurta. Bir de sulu sebze yemeklerinde olmaya başladı yeni.
damlakplan32 tazeannecik1 piril,soğan,sarımsak,kızarmış tavuk,katı yağ kokusu,çay,kahve,sigara kokusu,diş macunu