eymeninannesi35 sanslibiranne benim 7.haftam öyleydi hiç bişey yiyemiyordum sürekli çıkarıyodum yediklerimide prilam bulantı ilacı verdi doktorum çok şükür o iyi geldi ve kesti şimdi sadece koku hassasiyetim var yemeklerin kokusunu çok fazla alınca biraz bulantım oluyo
muge1661 9+6 yız bizde, mide bulantısı hat safhada ilaç kullanıyodum ama görme kaybına sebep oldu dr bıraktırdı şimdi bulana bulana takılıyorum evde sürekli bir öğürme geliyor. İlk gebeliğimde 12 de bitmişti inşallah buda erkenden biter 🥺
Selenakmn muge1661 aa ilk defa duydum böyle bir yan etkiyi. Çok geçmiş olsun sabredeceğiz bebeklerimiz için Allah kolayını verecek inşallah 🙏🏻
Yildizsrtl Merhaba ben henüz 6+3 deyim ama bulantı için beyaz leblebi iyi geliyor diyorlar denene bilir
Ezginur35 Bel ağrısı uzun yürüyünce oluyor onun dışında bulantı sabah oluyor bazen de bacağıma ağrı giriyor kendimi bitkin hissediyorum enerjim yok 🥺
Aysnurx _Kızlar ben de 9+1 deyim .Onceleri midem bulanırdı ama cıkarmazdım şimdi hiç zorlanmadan pat diye geliyor aniden. Benim en büyük derdim bel -kuyruk sokumu (bizde potçik derler ) ağrısı.Yarim saat ayakta kalsam bile tüm gün ağrı çekmeme sebep resmen kemik batıyor oturup uzanamıyorum var mı benim derdimden yaşayan
mlssrn Aysnurx ilk hamileliğimde o ağrıyı çektim oturup kalkerken aşırı canım yanıyordu doktorum magnezyum verdi ve ortası delik bir oturma minderi var kuyruk sokumu için ondan kullandım öyle çok rahat ettim 🙏
Bsra0681 Grenpeopl ya bu ben olabilirim açım diye ağlıyorum. Ama önüme yemek gelince çok tatsız tuzsuzmuş gibi geliyor yiyemiyorum. Birde düşük tehlikesi olduğu için yatıyorum. Bugünler çabuk geçsin diye dua ediyorum.
Ogrtmn1234 6+4 aşırı halsizlik, mide ve karın ağrısı, iştahsızlık ,mide bulantısı ne belirti varsa yaşıyorum ben galiba normaldir umarım.Sizlerde karın ağrısı yasiyormusunuz.