Missewos Haftadan beri kanamam var. Yogun kanamalar atlattim 2 kez koca koca parcalar geldi bebek gitti dedik hamd olsun gelisimi guzel. 15. Haftadayiz. Ama kanama alanim kuculmuyor. Gorumcem yakinimiz kese yani kanamadan 6. Ayda dogum yapti dedi. Kese yani kanama erken dogum riski olusturuyormu kizlar. Kanama alanim bitmiyor her gun oluk oluk kanamam oluyor siyah koyu kahverengi kan. Ama alan cok buyuk bi turlu yok olmuyor. Bi yakinlarininda ya bebek alinacak ya rahim alinacak demisler. Doktorlarin hepsi dolu randevu alamiyorum perinatologlar cildiriyorum. Ailecek huzursuzuz ya bu gun randevumuz vardi doktora giderken bide kaza yaptik oda ekstrasi oldu resmen. Napicam bilmiyorum bilen yokmu kese yaninda kanama olup dogum yapan varmi 😭😭😭😭😭
Almigok Missewos ben böyle bir şey yaşamadım ama senin yerinde olsam acile giderdim randevu beklemezdim tatmin olmadığım cevaplar alırsam başka hastaneye acile giderdim net bir bilgi alman lazim
BBabyy Missewos geçmiş olsun Rabbim sizede bebeğinizede sağlık versin böyle bir durum yaşamadım ara ara kanamalarım oldu 20 haftalık olana kadar progestan kullandım ayrıca bu süreçte sürekli tatmanız gerekiyor diye biliyorum randevunuz olmasa bile saat 8bucukta hastanede sekreterle görüşün buna rağmen muayene olamıyorsanız başhekimlikle görüşün bir çözüm bulurlar
Ahmetinannesi25 Missewos kulaktan dolma bilgilerle üzme kendini herkesin bünyesi farklı Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin özel e mi gitsen acaba devlette randevu bulmak cidden imkansız şekilde
Fnen Missewos canım üste kalsın, kese yanı kanamam vardı ama dışarı vuran kan yoktu, yaklaşık 12. Hafta gibi geçti, sonra plasenta kanaması başladı 25. Haftamdayım bu hafta geçti çok şükür 🙏🏻 ama kanamalar hep içten oluyordu, dışa vuran kanama yoktu
Melike0146 Oncelikle kendini kulaktan dolma bilgilerle asla aslaa uzme . Kanaman icin guvendigin emin oldugun bir doktkra kendini emanet et zaten aana progesteron vermistir . Onu kullan . Birde faktor problemin var mi onu da sorgula canm benim 🙏🏻 bol bol dinlen ve bol su tuket . Iyi beslen pekmez , tahin ye . Kanin azaldikca direncin duser canm benim amaaa sen uzme kendini bebiste etkilenirr
Missewos Melike0146 cok sagolasin canim benim. Bise yiyemiyorum 78 kilodan 71 kiloya dustum ben istahta gitti
Missewos Almigok ah kuzum hr gece acildeyiz ozel demedik devlet demedik hic bir sey yapmiyorlar resmen kaderime terk ettiler fitil yap igneni vurdur yat diyorlar. 🥺 ama bu erken dogum olaylarini duyunca delirdim ya
Aselsevde Missewos bu durumda da aynıyız bnde 63 kiloydum 55 e düştüm iştah sıfır yediğimi çıkarıyorum su dahi içince midem bulanıyor dr Lara gelince bu konuda uzman oldum çünkü 2 haftada bir hastanede yatıyorum ama Dr lar ilacla iğneden başka bişey yapmiyolar
Missewos BBabyy cok tesekkur ederim. Adanadaki perinatologlar cok pahali 900 tl den qsagi yok yinede en erken buldugumuz doktor 17 ocakta veriyor ya
iklime_0676 Benim de kese etrafında 3-4 yerde kanama alanı var 7 haftadan beri 19 haftalık oldu en son geçmemişti cuma gideceğim geçti mi bilmiyorum.Gittigim zaman soracağım ben de şimdi tedirgin oldum sen öyle diyince.
Missewos iklime_0676 🥺 inan canli cenazeye dondum kanama yuzunden psikolojim gitti. Kac hafta oldu gecmiyor bide bu erken dogum isi cikti basimiza
Missewos Ahmetinannesi25 devletten degil kuzum keske devletten olsa ozelden 900 tl muayenesi yinede gidicez ama yer yok 17 sine kadar kac doktora sorduk yok
funnymummy Öncelikle sakin olmaya çalış canım umarım sağlıklıca zamanında doğum yaparsın dediklerine bakma insanların hastane ile görüşüp durumu anlattınmı oradaki kadın doğuma gitsen o doktorla görüşse olur belki bir bilgim yok ama stresten uzak durmaya çalış dualarım seninle 🤲
Aselsevde Missewos canım geçmiş olsun ilk önce bn kanama yüzünden daha yeni çıktım hastaneden benim de kanamam bi türlü durmuyo erken doğuma gelince bnde ondan korkuyorum ne yazıkki yakın bi arkadaşım 27 haftalıkken dogum yapmış 900 gr doğmuş yani erken doğumu tetikliyor diyo duydum bnde
FusunF Missewos canım benimde 12.haftada başladı kanama alanım 20. Haftaya kadar sürdü nerdeyse 2 ay falan kanama yaşadım hastanede yattım sonra da kahve kan gelmeye devam etti bazen de çok geldi ama şükür bitti 33+3 haftalıgım başkasına inanma korkma stres yapma çoğu hamilede kanama alanı oluyor sen doktorunu dinle verdiklerini kullan kendini yorma iş yapma bol su iç
Missewos FusunF insallah kuzum benimkide alttan kanama olarak biter gider sitresten yasayamiyorum dualar ediyorum ama sakin kalamiyorum 🥺😭😭