Mom545441 Aslanmom1 aslında adet günüm bugün proğrama göre bana göre dündü ben 28 günde 1 adet oluyorum 30. Döngüdeyim
Mom545441 Ssdssd hayır olmadı zaten o herkeste olmuyormuş çok nadirmiş sadece ip gibi gelen akıntım var şeffaf hatta ne oluyor tekrar yumurtlamamı görüyorum diye şüphelendim
Aslanmom1 Mom545441 o bende dün akşam oldu ya aynı dediğin gibi beyaz ip gibi süt kesiği gibi. Koştum hemen adet oldum sanıp tuvalete
Mom545441 Aslanmom1 süt kesiği değilde ip gibi kaygan yapışkan çok arttı bide sancı normal mi ya adet olacam gibi sancım var
Aslanmom1 Mom545441 Hepsi çok normal canım rahim bebeği tutmak için kasılıyo ve büyüyo. İlk gebelikte insan çok panik oluyo ama hiç stres yapma
Mom545441 Aslanmom1 nasıl oturacam nasıl hareket edecem zarar verecem endişesi var zamanda geçmiyor eşim işten gelince kan verecem ama önce süpriz 😂🥰
Aslanmom1 Mom545441 Valla bana doktorum eğer bebek sağlıklıysa amuda da kalksan hiç bir şey olmaz demişti gerçekten çok doğru. Sürprizlerin en güzeli de bu 🐣
Edaymn Mom545441 50 üzeri çıkar gibi geliyor betan çok heyecanlı sabret çok güzel olacak 🥰 bende şuan düzenli beta takibi yaptırıyorum asıl o günler geçmiyor ama değiyor sabret sonu güzel canımm