Royem62 tgcetprk Rabbim sana ellerimi açtım hepimiz adına dua ediyorum yarabbim senden heyecanla imanla hasretle evlat bekleyen sana her konuda muhtaç olan biz aciz kullarının duasını kabul eyle evlat sahibi et yarabbim aminnnn aminnnnn🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Royem62 Mom545441 kıyamam sana o kdar büyük istekle heyecanla bekliyoruz ki nasıl ağlamayalım valla içim cız etti rabbim sana bağışlasın kuzum kendim kdr sevindim ❤️❤️❤️❤️ İnşallah bizde bu mutluluğu yaşarız🤲🤲🤲🤲🤲🤲
Mom545441 Royem62 amin inşallah canım benim çok teşekkür ederim gerçekten rabbim isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah🙏🏻 Hep duam budur 🙏🏻
tgcetprk Mom545441 tükürük olayını ilk defa duydum ben ya ama bizim hep öyleydi kimyasal geçirdiğim ay da öyleydi zaten ilk dememeydi ama kimyasal olmuştu geçen ay tutmadı dur bu ay tam tersini deneyelim
minikumutlar Ozgeliko var canım 4 gğn oluyo bugün hep sol tarafımda batma var sol göğüsmde ağrı var dokununca sağda bişey yok çözemedim kendimii😅😅🤦♀️
Alininannesi2888 Aslanmom1 Eylül ayında kürtaj oldum 5 haftalık hamileyim şimdi 2 ay bende de olmadı 2 günde bir ilişki yaşamıştık. Umudunu kaybetme bende hic beklemiyordum kafama takmamıştım 🙏👼
Aslanmom1 Alininannesi2888 Ben de eylülde oldum canım kürtaj 🥺 bugün regl olmam lazım daha olmadım bakalım… Kucağına almak nasip olur inşallah canım
Mom545441 Aslanmom1 floyu indirmiştim yumurtlamamı ordan ve akıntımdan takip ettim bu ay da olmazsa dedim ovülasyon testi alırım ama hep proğramda takip ettim tek fark tükürüğü unutun kızlar eşlerinizi uyarın onun dışında folidoce folik asit kullanıyorum
Bfduam Mom545441 “tükürüğü unutun kızlar eşlerinizi uyarın” derken neyi kast ettin canım, postun tamamını okumadığından, Bu arada hayırlı olsun bebeğiniz şimdiden inş sağlıkla ilerler kucağına alırsın yavrunu 🌼