Royem62 minikumutlar keşke bir 10 lira ayırsaydım yaa pişman oldum ama nebilim şimdi herşey çok pahalı anca mutfak ihtiyaçlarına yetti ayıramadım bile
minikumutlar Royem62 valla öyle kuzum planladığın hiç bişey tutmuyo geçen ben 2 tane test aldım birini yaptım çıkmadı cumartesi günü diğeride duruyo 🥰😄😄
tgcetprk Aslında bi yönden iyi yapıyorlar ben eşime söylemeden yaptım testi söylesem oda engel olurdu belki negatifi görmek daha da modunu düşürüyor insanın 😞
tgcetprk 2 ayda dünyanın parasını verdim testlere ilk kimyasal gebeliğimde de adetimden önce test yapmıştım negatifti 3. Gün gecikmeyle çıkmıştı testte ama kimyasalda İşte 😞
Royem62 tgcetprk evet kuzum dediğin gibi belki haklılar ama insan dayanamıyor işte heyecanlanıyor bir an önce o haberi duymak istiyor ne bilim ah bizim bu duygu krmaşamız
badebusesi Kızlar selaaam. Reglime 3 gün var ve bugün test yaptım. Çooook silik ☺️ Ben görüyorum ama siz de görüyor musunuz? 
Royem62 badebusesi ben görüyorum kuzum çıkmış nasipse var inşallah yarın bir kan testi ver istersen ❤️🥰🤲
Edaymn badebusesi badebusesi yaaa evet birebir aynı hemde birebir testimiz de benim 9,11 çıktı sonucum işte doktorum çarşamba bir daha vermemi söyledi sende yaptır kan testiiii❤️❤️