Mom545441 Royem62 burda yağmur yağıyor yarın yapabilirim yağmazsa çıkarım alırım kocam adetimin gecikmesini istiyor varsa süpriz yapmış olurum 🙏🏻Adet Sancı geliyor ya arada korkuyorum
minikumutlar Edaymn var kuzum ama çok yenii ayyy inşallah bende adet olmam bende hamileyimdir 2 günde bir kan vermen lazım 2 katı olması lazım bu sayının canım artılına bakman lazım
minikumutlar Edaymn bendede beyaz süt keisği gibi akıntı geliyo sol kasığım batıyo karnım ağrıyo gibi sol göğsüm ağrıyo 5 6 gündür gazım çok vardı bugün adet günüm 🤲🏻🤲🏻🤲🏻Olmam inşallah senin belirtin varmıydı
Ssdssd Kızlar benim bat 16 ama yumurtlama bu ctesi yani 2 gün önce oldu sizce tutma ihtimali olur mu geç yumurtlama sorun olur mu ki 😔
minikumutlar Ssdssd geç döllenme bu oluyo işte canım hemen tutmazsa bile yumurtlamadan 10 12 14 günleri test yaparsın o zmanlarda tutar geç döllenme olursa
Edaymn minikumutlar inşallah kuzummmm çarşamba bir daha veririm allahım herkese sağlıkla bir an önce nasip etsin🙏🏻☺️
Kahveli Edaymn sabah ilk idrarla mi yapmıştın canim. Baya hassas heralde kan sonucun 9 cikmks ama cikmis baya net 😄 Hayirli olsun bu arada 😊 Ben ilk gebeligimde de denedim bu marka negatif göstermişti. Yumurtlamayi takip ederek mi oldu senin?
Edaymn Kahveli evet sabah uyanır uyanmaz ilk idrarla yaptım hemen belirdi zaten o yüzden kan vermeye gittim 9,11 çıktı çarşamba bir daha gideceğim ☺️ Valla normal takvim uygulamasından baktım ben hep düzenli yapmaya çalıştık