Simge34 Canim_bebegim40 ay cididmisin abla yaaa cevremdikiler bana silik bu hamile degilsin kan versnede cikmaz dediler bn kan verdim sence kandada cikarmi abla
Simge34 Zehragniken ya abla vallaha bn bunu duymayi 3 aydir ole cok isdiyordum ki bana hep yok degilsin bu silik cizgi ne hanilesi kaninda bile cikmaz dediler ben kan verdim 2 saat sonra cikicak dediler sence kanda cikarmi abla
Simge34 GizemB05 ya abla allah saglikcakla kucagina almayi nasip etsin sana insallahhh idrarda cikip kanda cikmama ihtimali varmi abla
Canim_bebegim40 Simge34 yok kız eğer olmasaydı minik bı çizgi bile çıkmazdı rahat ol hamilesin sonuçların çıktı mı
Simge34 Canim_bebegim40 yok abla 2 saat sonra dediler daha 1 saat oldu ole heycanliyim ki insallah guzel bir deger gorrum insallah 0 felan cikmaz
Simge34 Canim_bebegim40 idrarda cikip kanda cikmama ihtimali varmi abla bn ilk bebegim olacak eger olursa o yuzdn tecrubem yok
GizemB05 Simge34 özel hastanede kan verdiysen 1 saat içinde çıkar eğer özelde yaptırdıysan yine hastanenin internet sitesinde görüntüyebilirsin
Ellizzz 24 le öğrenmiştim . Üzülmüştüm hatta olumsuz galiba diye ama sonra katlanarak devam etti çok şükür
Simge34 Zehragniken o zamn idrarimda silik cikdigina gore kanimdadw cikar insalah tamam ablacim sonucu ogrenirim sizlerle paylasicam