Simge34 ArenAsilmomm abla ya benimde yunurtalmadan itibaren 11.gun bugun gebelik testinde ikinci cizgiyi cok silik gordumm geldim kan testi verdim sizce cikarmi silik cizgi cevremdkiler kanda cikmaz hamile degilsin felan diyolardi beni
annesinin_beybisi Simge34 merhaba sonuç çıkında bana da yazarsan sevinirim ben de cuma günü test yaptım aynı senin gibi cıktı koyuluğu adetime 5 gün vardı henüz kan veremedim bulunduğum yerde hastahane yok o yüzden kan sonucunu merak ediyorum bilgilendirirsen sevinirim😊
sibelmas Adetime bir hafta kala acillik olmuştum gebelik bekliyordum kanda beta hcg 1.20 çıktı doktor gebelik yok dedi ama ben Bi ihtimal antibiyotik yutmadım sonrasında da Adet günümde idrar testi yaptım çift çizgi çıktı
aselveannesi17 Adetlerim düzeniz olduğu için önceki aya göre 12 gün filan geçmişti biraz inat ettim yapmadım test ama öğrendiğim de 1000 küsürdü 5 haftalıktı 😅
GizemB05 Adet günüm ayın 19unda geciktiğinde test yaptım silik çizgi çıktı bir hafta sonra 25inde doktora gittim ultrasonda ufacık bir çizgi ile kese göründü sonra kan verdim 2501 çıktı beta
Simge34 GizemB05 benim adetime daha 4 gun var ama yumurtalamasna itibaren bugun 11.gun ben silik cizgi gordum kan verdim sonuclwr daha cikmwdo sizce cikarmi kanda
GizemB05 Simge34 testte benim de silik çıktı kan testinde daha net cevap alabilirsin bence git kan ver. Var mı yok mı diye kendini strese sokma hiç
Simge34 Zehragniken benim adetim daha gecmedi dort gun var ama benim gebelik testim silik abla kan verdim sence cikarmi silik olsada
Simge34 GizemB05 kan verdim ben ama gebelik testinde bole silik cikdi da kanda gebelik cikarmi sizce testtt kac kez denedim bole cikiyor testkerimde bir bozukluk yok cunki kandada ciksrmk sizce bnm ilk bebegim olacak eger olursa o yuzden hc bilgim yok bole seylerde