Ozgamzeoz Bu ayda olmayacakmış gibi hissediyorum sizlerin beliritisi ne zaman belli oldu ben sadece şu ara çok uykum geliyor ve başım ağrıyor o kadar halsizim
Sevimlianne_adayi Ozgamzeoz aşılama oldum bugün aşılama olalı bir hafta oldu biraz önce acayip su gibi akıntı geldi ama tutmamıştır diye düşünüyorum
Smeyyeer Ozgamzeoz benim de son 9 sabırsızlıkla bekliyorum inşallah güzel haberler alırız 9.gun yumurtlama olmuştu
Emumi Ozgamzeoz benim hiç belirtim olmamıştı herkeste olacak diye bir şey yok. 6+4 günlüğüz. Yeni yeni bulantılarım başladı ve göğüslerim hassas başka da belirtim yok. Adetim gecikti diye test yapmıştım umudum da yoktu hiç çünkü belirtim yoktu. Kendini illaki bir belirti bulmak için zorlama canım
Nurss34 Ozgamzeoz benim de 10 gün var adetime . Dün öyle bir uykum ve yorgunluk vardıki sanki kamyon geçmiş üstümden dedim eşime 😀 sonra dedim acaba hamile miyim ama inanamıyorum
OyaAy 9 gün geciktiginde sağlık ocağından kan testi yaptırmıştım. Birgün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲
Mavilio2 Adet olacağım gün lekelenmem oldu kasık agrım oldu ve em büyük belirtim se 10 dk da 5-6 kere çişe gidip geliyordum, rabbim nasip etsin inşalsh sana şuan 37. Haftama girdim
Mavilio2 Ozgamzeoz bebek olayını hiç takmıcaksın stres baya etkiliyor ve ovilasyon testi de al yap yumurtlama gününü belirle yardımcı olacaktır sana
Mavilio2 Ozgamzeoz olmazsa da üzülme ne zaman olduğunu biliyorsun ve aklına alma hamilelik olayını Allah’ın izliyle kalırsın inşalsh
Hzlkaya Nurss34 bu belirtiler malesef 10 gün varken olmuyor kendinizi böyle belirtilere zorlamayın ne kadar kafa rahat düşünmezsen o zaman tutuyor İnşallah bu ay tutar seninde 🙏🏼
Nurss34 Ozgamzeoz Acaba ne zaman belli oluyor . Doktor bana ilaç verdi eğer hamile olursan her ihtimale karşı bu ilacı için bebeğin tutunması içinmiş . Ayın 30nda içicem. Ama hamile olacağıma ihtimal vermiyorum nedense 😀
Nurss34 Ozgamzeoz folik asit ve vitaminleri zaten kullanıyorum . Duhaston diye hap verdi Bebek rahme kolay tutunsun diye
Dmrcsnm Ozgamzeoz benimde 6 gün var aşılama yaptırdım bu ay erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama küsmek bakalım
hilalgogen Dmrcsnm bende aşılama yaptırdım bugün 11nci güm bitecek cuma test verecegim ilk asilamam ve pco olduğu için senede bir kez adet oluyorum gecikmeden de anlamam mümkün değil o yüzden:( dün bugün göğüslerimde hassasiyet var uçları düşecek gibi acıyor üzerine yatamıyorum bir de kasiklarimda ara kere sancılarım oluyor içimde gaz varmış gibi ama yokta. İnşallah yeni yıl hediyesi olur bizim için 🙏
Nurss34 Hzlkaya aslında zorlamıyorum ama gerçekten öyle bir baş ağrım ve uykum vardı ki hiç olmayan bişey . Belki de üşüttüm dediğin gibi erken aslında