Yusufayazin__annesi Hppymom23 benim bat ayin 6 si bende beklemedeyim ara ara kasik kramplarim oluyor insalah ciksr bisey 2inciyi istiyorum ogluma kardes gelsin 😃
Hppymom23 Yusufayazin__annesi inşallah canım 🥰 Allah gönlüne göre versin benim hiç belirtim yok dinlememeye çalışıyorum kendimi 😂
dezgi Hppymom23 merhaba canım bende post açmıştım bugün 10 gün var benimde bat 7 aralik benim gördüğüm ama resimde falan belli olmayan bir hayalet hayalet görüyorum kafayı yemiş olamam herhalde 😃🤒 kasık ağrısı ayakta durdukça artan bir bel ağrısı var göğüsler hassas durum böyle 🥲
Hppymom23 dezgi kuzum hevesini kırmak istemem ama isteyince öyle oluyor insan görüyor 🤭 ya da çok yenidir belli olmayacak kadar gözüküyordur. Allah gönlüne göre versin inşallah daha yeni ben yaptım çıkmadı bakalım 🤗
Hppymom23 Ben gidiyom kızlar silecem uygulamayı böyle olmuyor aklım takılıyor olmadığına eminim ama burda hamileleri gördükçe kendimi öyle hissediyorum 😃 Rabbim sizlere tez zamanda bu duyguyu yaşatsın inşallah kendinize iyi bakın 🥰