Mysfelf Rain81 Nilinannesi Melihozlem Cansel Akgumus19 Yarenesra [bilinmeyen] 1PrensAnnesi ZeynepFatih [bilinmeyen] deletedmom11 deletedmom11 Rabia69 kızlar 2 cm açılma varmış enfeksiyon riskine karşı yatışım yapıldı nst de sancı çıkıyo sancım başladı şuan az da olsa ve çok minik kan geldi. Bakalım bana dua edin lütfenn
deletedmom11 Tombis hayr suyun warsa yatış yapmıyoLar istersen ewde çekebiLiyosum sancıyı kendini kontroL ederek
Tombis deletedmom11 ben sağlıkciyim ve her suyu gelenin kesinlikle yatisini yaptık. Enfeksiyon riski oluşuyor bebek ve anne için çok istenirse tutanak tututlur tüm sorumluluk bana ait diye gider evine ama gitmemesi gerek. 🙂
Ledeyna Mysfelf allah yardimcin olsun darisi basimiza 2 santim ve sanci kanama bu gece dogum yapacaksin demektir rabbim yar ve yardimcin olsun 😌
deletedmom11 Mysfelf ayyy heyecanLandım bende dığurmak istiyom hadi fırLat kız çömeL kaLk hareket yap sürekli çömel kalk bacakları ayırarak bebe insin iyice çıkışa gelsin hadi hayırla sağlıkla
Fgm Mysfelf rabbim sağlıkla yavruna kavuşmayı nasip etsin canım darısı başımıza inşallah hayırlısıyla 🙏
Glraras Ayyy okurken duygulandım 😢 Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah😍 harika bir şey darısı hepimizin başına. Bir avazda çıkarıverelim meleklerimizi🌸 sonra kucağımıza alıp bunu ben yaptımmmmm diye sarılalım💗
Rukiyee Mysfelf Allah yardımcın olsun Rabbim bi avazda kurtarsın sağ sağlim al kucagına inşallah🙏🏻☺👶🏻
hjertemami Bol bol ayetel kürsü biliyorsan oku.. Doğumun inşallah kolay geçer 🙏🏻Sağlıkla doğsun inşallah...
zeyolin Mysfelf Allah bağışlasın canım hayırlı uzun ömürleri olsun seni de bir avazda kurtarsın inşallah 👶❤
Dilekka Mysfelf böyle haberler beni o kadar mutlu ediyor ve heyecanlandırıyoki allahım yardımcın olsun bol bol dua oku allaha yalvar inşallah harika bi doğumun olur. Allahım hayırlısıyla benim de doğumumu başlat 🙏🏻☹