Mysfelf Az miktarda suyum geldi. Doktorumu aradım Hastanede ebeler bi baksın dedi Ama sancım yok hiç . hemen gitmeli miyim. Büyük ihtimalle açılman yok diyip geri yolliycaklar
Tombis Mysfelf suyun geldiyse mecbur yatis yapmak zorundalar artık doğumun başlamış oluyor ister acikligin olsun ister olmasın yatis yapacaklar suyun geliyor antibiyotik başlarlar nst takibi evde kalmamalisin.
uras Mysfelf açılma olsada dogum başlamış oluyor canim benim suyum geldi gittim hemen bir santim açılma vardı ama 1 buçuk saat sonra dogum yaptım git yani bekleme birden a cilman kolay olabilir yani
Melihozlem Mysfelf canım bnm arkadasında 38 haftasında suyu geldi doktora gıttı gerı yolladılar sancı yok diye normal olsun diye 42. Haftaya kadar beklettıler ve bebek pisliğini yemiş acil sezeryana aldılar 1 hafta antıbiyotık verdıler bence gıt doktora ve gerekıyosa sezeryanla ol
deletedmom11 Tombis hayr suyun warsa yatış yapmıyoLar istersen ewde çekebiLiyosum sancıyı kendini kontroL ederek
ZeynepFatih Suyun geldi ise gitmen gerekir eğer suyun tamamen biter ve o süre zarfı içinde gitmez isen zor bir doğum olur bu yüzden suyu biten kişileri sezaryen alıyorlar vakit kaybetme derim canım Allah kurtarsın 🙏
Mysfelf Rain81 Nilinannesi Melihozlem Cansel Akgumus19 Yarenesra [bilinmeyen] 1PrensAnnesi ZeynepFatih [bilinmeyen] deletedmom11 deletedmom11 Rabia69 kızlar 2 cm açılma varmış enfeksiyon riskine karşı yatışım yapıldı nst de sancı çıkıyo sancım başladı şuan az da olsa ve çok minik kan geldi. Bakalım bana dua edin lütfenn