Momy_eyyuptalha nese_gocuk kasik agrim vardi belim ağrıyordu bide çok affedersin sık sık lavaboya gidiyordum idrar yani
minikmucizemmmmmm Momy_eyyuptalha ya maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla🥰 bende iğnenin üçüncü günündeyim çok heyecanlanıyorum böyle pozitif haberler okuyunca🥰
Momy_eyyuptalha minikmucizemmmmmm inşallah seninde hayırlı haberini alırız bitanem duam seninle 🙏❤️🥰🌺😘
Momy_eyyuptalha nese_gocuk amin inşallah canım yarın kan ver belli olur 🥰🌺 sağol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏🤍🥰😘🌺
RonyaArin Momy_eyyuptalha hayrli olsun canm omcelikle sağlıkla kucağına alrsn inşallah ..benimde bugün 13.gunum dün ve bugün test yaptm çok silik cizgiler çıktı senin yanıda okuyunca heycan yaptm ya
nese_gocuk Momy_eyyuptalha kan verdim yarın çıkacak sonucu inşallah bu sefer minik mucize benimledir yeni yıla mutlu girerim 🌺♥️🤲
Momy_eyyuptalha RonyaArin inşallah vardır canım duam sizinle gerçekten dua ediyorum inşallah netleşir sende kavuşursun minigine 🥰🌺🥰
Merveferhat3839 Momy_eyyuptalha silik çizgide gebeklik demek inşallah sağlık ocağına git bi kan testi yaptir