Momy_eyyuptalha 2609nrgl merhaba canım test yaptim kan değerim 37.80 çıktı hamileyim galiba rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah ❤️
Momy_eyyuptalha Kızlar dualarınızı bekliyorum lütfen bana dua edin ❤️🙏🥰 Allah hapimize nasip etsin inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız bu sene hamiş oluruz
Momy_eyyuptalha Papatyaben öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah ❤️🥰 darısı isteyenlerin başına 🌺 benim şuana kadar herhangi bişey yok herşey normal sadece yumurtalarin az dedi doktor başka hiç bir şey demedi
2609nrgl Momy_eyyuptalha ayyyy canım benim çoook sevindim inşallah düzenli artışda olur sağlıkla devam eder çok mutlu oldum 🥰🥰 tebrik ederim darısı bizlere
minikmucizemmmmmm Momy_eyyuptalha ya maşallah Allah tamamına erdirsin sağlıkla🥰 bende iğnenin üçüncü günündeyim çok heyecanlanıyorum böyle pozitif haberler okuyunca🥰
Momy_eyyuptalha 2609nrgl amin Allah razı olsun canım duam sizinle inşallah isteyen herekese nasip olur bitanem 🥰❤️🌺
2609nrgl Momy_eyyuptalha amiin canım inşallah 🙏 allah razı olsun ilk pozitif testi ne zaman görmüştün canım benim bugun 9. Günüm
Momy_eyyuptalha 2609nrgl ilk pozitifliği 9 ncu gün gördüm çok ama çok silik çizgi vardı ışığa tutsam anca görünürdü sonra 11, 12 , günler yavaş yavaş netleşmeye başlıyordu 14 gün yaptim net çizgi vardı
Momy_eyyuptalha nese_gocuk kasik agrim vardi belim ağrıyordu bide çok affedersin sık sık lavaboya gidiyordum idrar yani