GamzeIleri gzemtum aynını banada söyledi 20 sinde yani arefe günü çatı muayenesi var bakalım belli olur heralde 🤗
Sema166 Estur Suyumuz az canım birde sancılarım çıkıyor nst de bakalım yarın doktorumuz gelicek sabah son karar ne olcak Sağlıcakla kavuşalım inşallah 🤲🏻☺️
Sema166 GamzeIleri Benim bebeğimin suyu az bayramın 3 günü daha yeni 37+0 oluyrum genelde sezeryan 38+4 yada 39 da oluyor ama benimkini erken alıcaklar sanırım yarın belli olur inşallah 🤲🏻
GamzeIleri Sema166 canım benim inşallah hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun 🙏Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin 🙏
Gulkar 36+3 olduk bayram sonrası pazartesi görüşeceğiz sezeryan için inşallah bayramda doğmazsa tabi bizimde doktorumuz ilk iki gün yokmuş
GamzeIleri Gulkar doktorları anlamıyorum , mecburlar aslında doğum ne zaman olursa olsun onlar bulunmak zorunda değilmi 😡
Sema166 GamzeIleri Bu kadar durması bile benim için çok iyi çok şükür riskli haftaları atlattık allahın izniyle 37 yide görürsek çok güzel olur rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin hepimizde sağlıcakla kavuşalım inşllah rabbiminde izniyle 🤲🏻☺️
Gulkar GamzeIleri başka doktor varmış bizim zaten şansımıza sürekli doktor değişikliği oldu özel muayene açtılar hep bende o kadar parayı veremezdim en son bu doktorda kaldık bu da olmazsa Allah'a emanet hangi doktor denk gelirse
GamzeIleri gzemtum ben 38 oldum hiç yapılmadı çatı muayenesi ama arefe günü ilk çatı muayenesi yapılacak 😱😨😰 çok korkuyorum ağrıyormu acaba 😵
gzemtum GamzeIleri ben hemşireyim kadın Doğum da çalıştım diyorlar ya elini sokuyo doktor komple falan öyle bişey Yok korkma yani normal Altan muayene kadar