gizem_gzm GamzeIleri galiba benim de :( ama dua ediyorum hayırlısıyla haftaya gelsin yada beklesin bi hafta daha başka bi doktor nöbetçi çünkü
ozlmmmm @GamzeIleri Ben.ve doktorum izinliymiş bu hafta ve bayram sonrası.sadece arefe ve bayramın 1.,2. Günü varmış şaka gibi
Hatice3 ozlmmmm aynı benimkide bayramda 1 hafta yokmuş doğurursan başkasına yönlendircem diyor bide dalga geçiyor tut içinde beni bekle bayram dönüşüne kadar diye
GamzeIleri ozlmmmm ben baştan konuştum dr la siz varsanıZ normal doğururum yoksa sezeryan diye hastahaneyi inletirim dedim🤗🤗 neyseki bayramda burada👍 Allah hepimizi bir sesle kurtarsın🙏
Estur Sema166 benimde 10 eylül ama o kadar bekleyeceğini sanmıyorum bayram tatilinde gelir herhalde 😂 sizin normal yada sezeryan olacağı belli oldu mu
Oglununannesi Sema166 neden öyleki sezeryan falanmı Benim 4 eylül bende bayramda doğurmaktan korkuyorm
DamLaa Yaa aynı sıkıntı bizde de var. Bayram haftası 39.haftamız. Ve bayramda doktorumuz izinli. Ben de bayramdan sonra olsun dedim tabi bizim kız o zamana kadar bekleyebilirse🙏
gzbrtk Yüksek ihtimal bizimkide 39+1 olduk bizim hanımefendi relax durumda 😂18 ağustosta sat'a göre 40. Haftamız doluyor bizim kızdan ses yok 42 haftaya kadar uzayabiliyor doğumlar 😅🤭
Sema166 Estur Yok canım hiç bişey belli değil şuan 35+2 yim hastanese yatıyoruz bekleyebilirsek 37 haftayı beklicez 37 haftamda bayramın 3 gününe geliyo ben sezeryan istiyorum ama doktorla konuşmadım hiç yarın bakalkm
GamzeIleri gzemtum aynını banada söyledi 20 sinde yani arefe günü çatı muayenesi var bakalım belli olur heralde 🤗
Sema166 GamzeIleri Benim bebeğimin suyu az bayramın 3 günü daha yeni 37+0 oluyrum genelde sezeryan 38+4 yada 39 da oluyor ama benimkini erken alıcaklar sanırım yarın belli olur inşallah 🤲🏻