Elifinannesi_ incisu Şuan elimle yer siliyorum tüm halıları kaldırdım. İşe yarıyo diyolaaar 😬🤣 bide erken doğum riskim vardı 32. haftadan beri doktor 37 görmen imkansız dedi 38+5 olduk 🙄
Miranmiray incisu yok bu seferki ne de giydiremiyecem ilki oglandi bu kız olucak erkek olsaydı abisinin giyemediklerini giydirdim.ama bu düdüklüde zayıf olucak anca premature kıyafet giydiririm🤣🤣abisi 3750 Gr dogdu bizim sidikli 35.haftada 2300 Gr olmuştu 😂😂
Nigar_A Leylgngn suni sancl içinmi? Benim kasılmalarım okuyor ama açılmam yok işte.açılmam olsa suniye de razıyım
incisu Miranmiray ay olsun kız sağlığı yerinde olsun yeter ki yavruşun 😍 doğduktan sonra kilo alıyorlar hemen
Ozlem2904 incisu 38+0 da benden o labor activating video yu 1 haftadir bende yapiyorum ama tiiiiiiikkkk yok bebek kanalda bile degil 🤣🤣🤣
Handan_65 incisu Alemsiniz @sarıgül vardı bir ara acaba o doğurdu mu göremiyorum bndr 32 haftadayım bende 36 dan itibaren baslarım artık doğurmak istiyorum diye🤣🤣🤣🤣
Nigar_A Miranmiray aynen ya yeter içimize işediği çıksınlar da biraz da babalarının bez paralarına işesinler😂