incisu Kızlar doğurmak istiyorum artık tosuncuk olduk içerde karnım baya aşağıda dün akşam şu meşhur videoyu yaptım bi kaç kere sancım oldu ama geçti 🤣 diğer yöntemleri de deniyorum gelmek bilmiyo umarım bu posttan sonra doğururum🤪 siz ne alemdesiniz
Miranmiray incisu bak yemin ederim bu posttan sonra dogurursan eğer dogurana kadar hergun doguramiyorum postu açarım kız 😍😍
Bsrahb incisu ay ben hangi haraketler iLe başlayım şaşırdım artık doktorum günde yarım saat yapabilirsin dedi😂
incisu Bsrahb bilmiyorum ki yanlış yönlendirmiyim ama kısa kısa yürüyüş yapabilirsin kegel egzersizleri faydalı diyorlar ☺️😍
Acee incisu 😂😂dur kiz az kalmis gelir birgun biz napak bize ne demeli daha 13uz hem birak o gavur seylerini isicak isicak banyo yap🤣🤣🤣hopla zipla🤣🤣🤣🙈
Nigar_A Miranmiray aynen ya yeter içimize işediği çıksınlar da biraz da babalarının bez paralarına işesinler😂
Miranmiray incisu gene kendi rızasıyla değil suni sancıyla dogurttum 41.haftada😂doğar doğmaz eşime dedim bunu berbere götürelim yoksa bizimle dalga geçerler.sac sakal uzatmıştı oğlum 😂😂