Dryakbts Vselen canım ocakta artacak diyorlardı zaten ama şu an mı artmış bilmiyorum. Ben profa gidiyorum birde %20 indirimle 470 e galan muayne oluyordum sezeryanımda 7500 dü acaba zamdan sonra ne oldu😂 bir 9 10 öderim heralde doğuma😂
SekerAnne Dryakbts biz de bugün 29 haftalık olduk , hemen hemen yakınız 2. Gebeliğim oğlum var kızımızı bekliyoruz , 30 yaşındayım 😌
SekerAnne Vselen maşallah biz de bugün tam 29. Haftalığız Gebeliğim bir oğlum var, kızımızı bekliyoruz 30 yaşındayım 😌😌
Dryakbts Vselen yaaaa ne kadar olmuş. Alıştıra alıştıra söyle yüreğime inmesin😂 Gopa gidiyordum canım
Vselen Benim doktoruma normal doğum ve zorunlu sezeryana 800-900 arası zam gelmiş İsteğe bağlı sezeryana 1500 tl zam gelmiş 😒 Seninkisi kaç oldu acaba doktordan doktora görede değişiyor fiyatlar uçmuş 😒🥺
Zasli Bende detaylı ultrason da öğrenmiştim. Ama çok şükür normale döndü. İlk duyunca çok endişelenmiştim 2 hafta hiç kalkmadan yattım, asla unutamam. Allah’ım hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin, Allah yardımcınız olsun inşallah 🙏
Zasli Dryakbts 22 de tanı konuldu 28 e kadar yukarı çıktı. Önce 5 cm çıktı iki haftada sonra normal yerine gelmiş
Dryakbts Zasli ah keşke benimde öyle olsa en son 27 de kontrole gittim aşağıdaydı yukarı çıkması imkansız denmişti zaten ama insan yinede bir umut ediyor
SekerAnne KonuMankeni detaylı da belli oldu benim de şimdi de her kontrole mesanem sıkışık gidiyorum net görsün doktorum diye alttan muayene yapılmıyor
Dryakbts SekerAnne yaaa evet yakınız😍 sağlıcakla alalım inş. Benim çok az kaldı şafak sayıyoruz artık. Bir yandan erken gelmesi iyi bir yandan kötü
Zasli SekerAnne inşallahhhhh.ol bol dinlenin özellikle uzanma ve eğilme yapmayın. Alakası var mı bilmiyorum ama brn hep sola yattım birde. Hatta o haftaya kadar çocuğum gerideydi 1 hafta sobrasında öne geçti ve şuan durduramıyorum inşallah tosuncuk olmaz