Kızlar beni de doktorum 24 aralıkta (6+6)kalp atışı için gelin ama zorunlu değil demişti.Biz de eve yakın bir hastane var orda da doktorum var oraya gidelim dedik.Kadın doktor baktı duyamadı ve sonra hemen haftaya bir daha bakarız olmadı alırız diye şeyler söyledi…Ben orda yıkıldım ağmaktan gözlerim şişti.
Kendi doktorumun olduğu hastaneye gittik ordan çıkıp orada daha ileri teknoloji ultrason olduğu için o kalp atışını az da olsa duydu çok erken daha gebeliğin dedi.Salı günü tekrar gitcez inşallah herşey yolunda gider kızlar dua eder misiniz benim için?İnanın çok kötü haftasonu geçirdim🙏🧿

Bgonca sakin olun bende ayni seyi yasadim vajinal ultrasonda duyuluyo . Daha cok kucuk cnku .

Bgonca moralini bozma canım 6 haftalıkken bende duymadım 8 hafta olana kadar bekledik ve duymuştuk çok şükür şuan 31 haftalık olduk bile 🌸

Bgonca daha çok küçük benim o haftada vajinal ile duyulmustu küçük olduğu için Allah’ın izini ile duyarsınız inşallah hepimiz sagliklica kucağımıza alalım bebeklerimizi 🤲

Canım 9 haftada duyan bile var korkma Allah ın izni ile güzel haberler alırsın inşallah

Bgonca aynısı durumu aynısını bende yaşadım 6 haftalıkken duyulmuyor canım 7 8 haftalıkken net duyuluyor sakın canını sikma kendine de bebeğe de stres verme hiçbisi olmaz Allah’ın izni ile kendiler bizden iyi biliyor o haftalarda duyulmayacagini tek amaçları korkutmak korkma haftaya git net duyarsın inşallah

emineerustun Sağolasın vallahi kendime geldim bu açıklamalarınla Amin 🤗🧿❤️🙏