K_k1905 Angels21 yok acele etmeyin biliyorum sabırsız oluyor çok merak ediyor insan ama bende aynı yoldan geçtim😊. Değer düşük çıkar 10.günden sonra verin gitsin 😊 güzel sonuçlar alın inşallah
Oznurkk Angels21 benim hem idrarda hem kanda çıkmıştı. 5. Gün embriyosuydu. Ama herkeste çıkmayabilir. Üzülmeyeceksen yapabilirsin ☺️
Angels21 K_k1905 yarın vermeyi düşünüyorum en azından var mı yok mu diye düşünmem artık iyice sabırsızlandım doktorum da 7. Gün çıkar dedi ☺️
Angels21 Anneoluyorummmm benim 6. Gün sabırsız davranıp verdim kanı inşallah rabbim banada nasip eder
Gmznida Ben evde yapilan erken gebelik testinde ogrenmistim 7.gun.normal gebelik testindede cikti ama cok silikti erken gebelik testimde daha netti sonra kan verdim 24 cikti ole artti sonra kan degeri .insallah guzel sonuclar alirsiniz
Gmznida Angels21 benim 7.gun 24 cikmisti 6.gunde cikar herhalde ama bekleyin bnce biraz 7.yada 8.gun kan verin
Angels21 K_k1905 normalde 10 gün ama doktorun sayfasındakiler 5. Gün bile yaptırmışlar çok kararsız kaldım gerçi bugün yaptırmasam yarın yaptıracaktım yarın 7. Günüm
belmayamac Angels21 Ayy maşallah çok sevindim 🥰🥰 Darısı başıma inşallah. Ben cesaret edip gidemiyorum kan vermeye
Enesinannesiyim Angels21 Hayırlı olsun Allah kimsenin kucağıni boş bırakmasın inşallah ablam da 3.kez yaptı bugün 9.gunu inşallah onda da pozitif çıkar sizde belirti falan oldu mu hiç yanda ağrı hisettiniz mi
Angels21 Enesinannesiyim göğsümde hassasiyet çok hafif de adet ağrılarım oluyor ama kimisinde belirti olmuyormuş kimisin olup negatif de olabiliyormuş benimde 3. Denememdi 2 sini başka doktorda denedim 3. Denemeyi Mustafa taş da yaptım hayatımda gördüğüm en başarılı en iyi doktor bana bu mutluluğu yaşattı Allah ondan razı olsun