Liyaaaaam Aleyyo-09 ben de o haftalarda hisstmiştim ve ağlamıştım şimdi 27. Haftamızdayız her vuruşta gülümsüyorum 🥰🧚🏻♀️
Melek1111 minik4550 kesinlikle öyle oluyor böcek karınca yürümesi gibi .Birazcık gıdıklar gibi bende de öyle başlamıştı 16. Haftada
Aysenur1213 Aleyyo-09 Bende kızımın ilk tekmesini 16.hafta gece 04:00 su icmeye uyandımda hissettim çok muhteşem bi duygu simdi 25 haftaligiz bazen oynamyinca korkuyorum kızım hareketli oldugu icin cok tedirgin oluyorum
Gulenay-18 Aleyyo-09 ben 17de kıpırtılar hissetmeye başladım bakalım ne zaman tekme atıcak ☺️ cinsiyeti bellimi acaba
Teusa 29 Ağustos’ta hissedip not almıştım ben de :) sanki benim dışımda kimse fark edemeyecek diye odum kopuyordu haha fark edince ki heyecanım , eşimin karnıma dokunup şahit olması..
Aleyyo-09 Teusa ya bende eşim hissedemeyecek diye çok korkuyordum oda çok istiyor çünkü eşimde hissedince birbirimize bakışıp gülmemiz çok güzel bir anı kaldı bize :)
Melek1111 minik4550 evet benim hep sol taraftaydı .bebek büyüyünce sağ tarafta da olmaya başladı 23. Haftadan sonra falan .Tabi artık karınca yürümesi gibi değil daha güçlü hareketler
Gulenay-18 Aleyyo-09 maşallah 🧿 bende 12. Haftamda öğrendim benimde oğlum olucak inşallah 🤲🏻☺️ bakalım tekmelerini ne zaman hissedicez 🥰
Papatyaytt Aleyyo-09 bebeisimi tekmelerini Şuanda hissettim eşime gösterirken bu posta denk gelmem 24.haftadan herkese selamlar 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
Bayankubra 13+2 deyim bir kaç gündür üst üste tekme gibi hissediyordum günde sadece 1 kez oluyordu bugğn de ilk defa çok sert bir şekilde hissettim yerimden sıçradım 😍 ilk çocuğum da bu kadar erken hissetmemiştim 🥰