Alyaninannesiiii Ya kızlar ben 12+4teyim bugün duşta 2 kez dalgalanma gibi bir sey hissettim karnımın icinde böyle kelebek kanat çırpınışı gibi acaba olabilirmi cok mu erken gaz mıdır😂😂
demiralpncr Ben de esas hareketlerini 25. haftada hissettim. Öncesinde hafif dalgalanmalar oluyordu ama anlamlı hareketler 24-25. haftaları buldu
Aleyyo-09 Merveyldrmmm canım 20-22.haftaya kadar normal diyorlar karın kasları sert oluyor ya ilk gebelikte
Citlenbikveannesi Ben 23+1 haftalığım ama hala tekmesini hissetmiyorum hareketlerini bile arada çok nadir hissediyorum. 😞
Sevilay_Demir Aleyyo-09 bende 18. Haftam da ilk tekmesini hissetmiştim çok güzel bi duyguydu gerçekten 😊
aysegul35 Aleyyo-09 İlk gebeliğimde 2. Aydan itibaren hissederken şuan 3. ayımızda henüz bi hareketlilik hissedemedim 🤷♀️
Aysu123cicek Aleyyo-09 selamin aleykum be 18+ 3 gunluk bende daha hiss etmedim normalmi acaba sizin kacinci bebyiniz benim 3 cu bebeyim normalde hiss eymem gerkiuor ama hareket yok😥😧
Aleyyo-09 Aysu123cicek aleyküm selam canım, olabilir 20.22.haftaya kadar normal diyorlar hissetmeme endişelenme 😘
Aysu123cicek Aleyyo-09 diyer cocuklarimda 16 hiss etmeye basladim canim ya 3 cu cocukda daha erken hiss ediliyormusun cok korkuyorum
uzaldlal Aleyyo-09 19+3 oldu haala hissetmedim çok merak ediyorum bende 😬 Nasıl bi his eminim çok güzeldir ama tekme olduğu net anlaşılıyor mu 🥰