annembabam daylin1 maşallah 🧿güzel maşallah benim de 33+2 de 2400 idi . Bir daha da 35 küsurde gideceğiz nasipse . Meleğiniz size mutlulukversin , sağlıcakla doğsun 👼🏿
Amigurumistanne daylin1 çok güzel canım doktor iyi dediyse daha ne olsun 😍 bizde 35+4 de gitmiştik 2900 dü bakalım bu hafta ne kadar olur
goktugun_annesiii daylin1 maşallah canım benim Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😇💜 Bizimde 37+0 da 3500 dü 6 Ocak da doğumum var bakalım ne kadar olacak 🥰
Ozlem2904 goktugun_annesiii planli sezeryan m acaba? 37+3de 3500du persmbe randevum var ultrasina gore 29aralik gozukuyo ama SATa gore 10 ocak. Henuz b belirtimde yok
goktugun_annesiii Ozlem2904 Canim çatı muayenesi yaptı doktorum catim dar ve basık olduğu için normal doğumun çok zor olur Sezeryan yapalım dedi bende kabul ettim zorunlu sezeryan yani 😇
Mugesss 38+1deyiz 2750 dedi doktor biraz cılız bir bebek küçüğüz dedi kızım için endişelendim başına gelen var mı ? Açıklığım 2,5 cm normal gözüküyor doğumumuz
Mirzaninannesiii Mugesss bebekler ortalama 2500-4000 arasi doğuyor biraz da genetik kilo meselesi .sizin bebeğinizin kilosu da kötü değil bence .üzülmeyin
Gufugjvgg Mugesss 38+5 de kızımı 2700 gram doğdu zayıf ama sağlığı yerindeydi şimdi 10 yaşına girecek görsen öyle güzel topladı ki boyu uzadı biraz zayıf hala ama bünyesi çok sağlam hiç kendini üzme çabuk toparliyorlar
Neslihan_aydn13 Mugesss Benimde kilosu düşmüş 38 haftalıkken 3123 dü 3 gün aralıkla 2900 e düşmüş ama sorun değil dedi doktor önemli olan sağlıklı doğsun da başka bişey istemem Allah’tan
Mugesss Mirzaninannesiii ya teşekkür ederim kendimi kötü hissetmeye başladım çünkü beslenmeme de çok dikkat ediyorum
Mugesss Shrtt evet 37. Haftada da alttan muayene yaptı bugün de 38+2 alttan muayene ile baktı 2,5 cm açıklığım varmış. Doktorum çok nazik davranıyor o konuda parmaklarıyla bakıyor ama 2.de de hiç kanamam lekelenmem olmadı
Shrtt Mugesss anladım canım saol bende 00.00 itibariyle 36+0 olucam ve cumada doktor kontrolüm var aceba alttan bakar mı ona göre tedbirli gideyim diye sordum
Mugesss Shrtt anladım canım bana doktorum 36. Haftada gittiğimde söylemişti haftaya çatı muayenesi yapacağım diye hazırlığımı yapmıştım :) sağlıkla kucağına al inşallah