Askiletotomsu Esmerimm- hahaha vallaha 5.5 mm kesen çok yeni daha, bilemem ki kaç haftalık olduğunu dedi Aynen verdiği cevap bu 😅😅😅
[silindi] Esmerimm- kese boş yani bir şey yok herhangi bebek belirtisi yok arkasında büyük bir kanama alanı var dedi. Haftaya kadar mutlaka olmalı ama mutlaka dedi. Kahve , çay, ilişki, ağır kaldırmak çamaşır suyu felan yasak Haftaya mutlaka görmeliyiz dedi
Esmerimm- [silindi] dikkat et canım inşallah haftaya kalp atışlarını duyar görürsün içini ferah tut Rabbim gönlünün muradını versin
kendincebirii Esmerimm- benimde yüksek çıktı canım düşer inşallah biz bugün yine gittik duyduk bebişi de gördük şükür 🙈
kendincebirii Esmerimm- 3.35 çıktı 5 haftalıkken başladık ilaca dahiliyeye git dedi canım birde o baksın benim alanım değil dedi
Nistik Esmerimm- ne guzel insallah hep oyle gidersin. Ben 2 haftadir evimin yuzunu görmüyorum berbat birsey. Adetim 1 hafta gectigi gibi bulantilarim basladi 4+5 gunluk tu sanirsam şuan 12 haftayim hayatim zehir olmuş durumda.
Ckayhan Esmerimm- ben 19. Haftadayım hala yorgunluk dışı bi belirtim yok 🙏🏼❤️ Şanslı hamilelik oluyl böylesi için rahat olsun
Esmerimm- kendincebirii benimde 3.21 çıktı ilaç verdi bir ay sonra ikili tarama testi yapılacak o sırada tekrar burda bakalım sağlık ocağında tam çıkmaya biliyor dedi
naimegrbz Beyzossb dayanamadım bende gittim dün doktorum ilaç yazdı çok iyi geldi hiç bulantım yok çok şükür