Kele-bekler1 Merhaba hayırlı olsun inşallah 🥰 Nurdan yorumlayan abla kim acaba burda mı yorumluyor ? Tanemveannesi_
Tanemveannesi_ Kele-bekler1 yanlış yazmışım burdan yazacaktım ultrason resmini attım bakmıştı bı abla diye etiketlerseniz bakıyor sağolsun ❤️ bana kız dedi sicilceliyim citkinlesti yüzüm basrn büyüdü ve geçen gün ultrasonda sol tarafimdaydi ama emin değilim henüz 🤭😅❤️
Beyzossb naimegrbz işe yaradı . Prilam dr verdi doktorum 2 gündür kullanıyorum kusmam durdu yemek de yiyebiliyorum çok şükür. Doktoruna sorup kullanmanı tavsiye ediyorum :)
naimegrbz Beyzossb dayanamadım bende gittim dün doktorum ilaç yazdı çok iyi geldi hiç bulantım yok çok şükür
ebru512 Seymaben ya bende 9 haftalığım. Bende de hiçbir belirti yok göğüs ucu haricinde bu yüzden endişe ediyorum acaba herşey yolunda mı acaba iyi mi kalbi atmaya devam ediyor mu diye içimi rahatlatın lütfen 🤦🏼♀️😂
Seymaben ebru512 bende ilk haftalarda ayni endiseleri yasadim hatta uyku uyuyamadigim zamanlar oliyordu ama tadini cikar kendine zehir etme ilk haftalarini🥰🥰sanslisin insallah hep boyle belirtisiz gecirirsin benim gibi yoksa cekilmez mide bulantisi falan bebisinde gayet iyidir merak etme
Gokcezzz Esmerimm- ben 20 haftalığım hiç birdeyim yok azıcık karnım çıktı ne aşerme ne mide bulantısı ne kusma hiç hiç hiç erkek benim
Esmerimm- Gokcezzz Herkezin aynı belirtisi olmuyor Muş canım şanslı hamilelerdenmişiz ben dün gittim kalp atışlarını duyduk şükür ama tiroid biraz yüksek çıktığı için ilaca başladı doktorum
Askiletotomsu Esmerimm- Bana da iki hafta sonra gel dedi ama inanılmaz korkuyorum sürekli kapısında yatasim var beklesem mi ki
Askiletotomsu Esmerimm- bilemezmis canım 😅söylemedi Ama değerim 2000 di . 2000 de kese göründugu için kese gorunme haftası da 5.hafta olduğu için aslında 5 haftalık sayması lazımdı ama acil doktoru tabi, kendime bir doktor bakmadım daha, çünkü planladigimiz bir gebelik Değildi şaşkınım biraz
Esmerimm- kendincebirii öyleymiş gerçekten bende dün gördüm kalp atışlarını duydum şükür tiroid yüksek çıktı ama benim biraz
kendincebirii Esmerimm- benimde yüksek çıktı canım düşer inşallah biz bugün yine gittik duyduk bebişi de gördük şükür 🙈
Esmerimm- [silindi] canım bilemedim ki normalde 7 inci hftda kalp atışları duyuluyor doktor ne dedi peki
[silindi] Esmerimm- kese boş yani bir şey yok herhangi bebek belirtisi yok arkasında büyük bir kanama alanı var dedi. Haftaya kadar mutlaka olmalı ama mutlaka dedi. Kahve , çay, ilişki, ağır kaldırmak çamaşır suyu felan yasak Haftaya mutlaka görmeliyiz dedi