DamlaNur29 Selin12- inşallah öyle olur tek korkum doğumdan cıkarken karna basmaları yoksa sezeryab dikişlerinden kalkmaktan korkmuyorum
Selin12- DamlaNur29 canım spinal oldum ben hiç hissetmedim genelde resmen tabiri caizse köpek gibi yalvarmistim enson gelenin koluna yapismistim
202020212022 Minnosunannesiii yani hamile olduğunuzu bilmeden mi emar vs çektiniz, antibiyotik kullandınız ? Ya da emara girerken hamilelik şüpheniz var mı diye sormadılar mı?
Minnosunannesiii 202020212022 sordular ama yoktu hamilelik şüphem ki zaten test yaptım hastaneye gidip 900 çıktı sadece kese var henüz daha çok küçükmüş sanırım antibiyotikler ve emara denk gelmemiş
Minnosunannesiii Cansu4401 Aselinkooo gittim kızlar 900 küsür çıktı değer ben daha büyük bekliyordum sadece kese var bebek yok kalp atışı da yok haftaya gel dedi
Mucizecim Hayırlı olsun cnm benm oğlumda 16 aylik bende 25 haftalık hamileyim 2. Sezerysn olacsk doktorum docent hic vusey demedi
SutlacimiYedimmiBen Minnosunannesiii kiz sen hamile misin masallh . Bu arada ben duygu tanidinmi nefes hira nsl aablami olucak simdi🤩