donmezzderya Çok fena yan etki yaptı bende dün oldum ama gece sıtma üşüme sanki kutuptaydım bütün gündüz iyiydim şimdi akşam yine kötü oldum hiç halim yok başım çatlıyor benim gibi olan varmı
Deletedmom154 donmezzderya bende ilk ddozumu pazartesi oldum kol ağrısından sonra burun akıntısı ve öksürüğe başladı
Arzu-Anne donmezzderya evet bende aynı şeyi yaşadım bütün gün ağladım bebeğime bişi olucak diye dedim beni böyle etkilediyse bebeğime ne yapmaz düşüncesi bitirdi beni ama şükür ertesi gün geçti çok etkilenmiştim. Korkmayın
Deletedmom_33 donmezzderya Benim ilk dozda sade 1.5 gün kol ağrısı oldu ikinci de hiçbir şey olmamışti
donmezzderya Arzu-Anne evet bende öyle düşündüm ama aksine içerde çok hareketliydi maşllah yemekten düştüm birşey istemiyor canım bugün 2 gün ama hala devam ediyor kol ağrısı üşüme geliyor arada
mucizegebelik6 İlk dozumu yeni oldum iki gün kol agrisi oldu baska şükür bir şikayetim olmadı. Bakalım ikinci dozda neler olcak
donmezzderya mucizegebelik6 inaşşlah birşey olmaz bende 2 dozda daha çık korkuyorum bişey olursa diye
mlssrn 2 dozumu olmuştum hamile kalmadan önce üstünden 5 ay falan geçti doktoruma sorucamda ona göre aşı olucam..sizler danıştınız mı neler dediler acaba 😊 herkese şifa olsun inşallah bol bol antikor olsun 🥲
donmezzderya mlssrn ben danıştım biontech ol dedi doktorum bana ama tedirgin şekilde oldum yan etkilerinden dolayı çünkü etrafımda vardı üşüme olan ateşi çıkan ama bendede oldu inşallah sizde olmaz 🙅♀️ herkesin bünyesi farklı
Arya22 mlssrn Ben iki doz sinovac olmuştum hamilelikten önce şu an 26.haftamdayım doktorum biontech ol dedi bugün randevum hatta olacağım inşallah
Zeynosunannesii donmezzderya psrol iciyo musunuz geçer ins bence kovitten daha iyidir belki asinizin tuttuğunu gosteriyo vücudunuz tepki veriyo iyi bişey tabi böyle konuşup daha aşı olmamam da ayrı bişey 😀
donmezzderya Zeynosunannesii korona oldum hamile olmadan önce bana ağır vurmuştu aşıda ağır vurdu ama kimsede bu kadar olmuyomuş 😂
Zeynosunannesii donmezzderya bende olcam ya 15 haftaligim şuan hiç kovitte geçirmedim vücudum ne tepki veriri korkuyorum en iyisi olmak
Betuss23 donmezzderya ben ilk doz da kol ağrısı hariç hiçbir şey bilmedim 2. Dozu haftaya vuracağın bakalm ne olacka