Sedaknrg Edaaaa1412 amin hepimiz inşallah 🙏🏻 Bu haftaya kadar çok zor geçti bizim için bulantı kusma halsizlik😒
Edaaaa1412 Sedaknrg doktorum sordu yaptırmak istermisin ws diye bende gerek duymadığımı söyledim o da uygun gördü yaptırmadım sizce yaptırmalımıyım
Duygudikicidkc Duruduru2021 ikili test esnasında canım ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılırken direk açtı bacakları danam 😂
Sedaknrg Edaaaa1412 size kalmış bi karar 😌biz yaptırmak istedik persembe gideceğiz Allah ın izniyle belki cinsiyet tahmininde de bulunur 🥰🙏🏻
Usenmezz99 Edaaaa1412 ben özge 11 +4 üm daha cinsiyeti bilmiyorum meraklanfım çok ya bende memnun oldum
designermom 12+6 olduk bu gece itibariyle.Ya saçma gelebilir ama bebeğinin kalp atışını hisseden var mi karnından
Edaaaa1412 designermom kalp atışını hiç hissetmedim ama sanki bugün hareketini hissettim 🙃🙃 yani nett hissettim yaa
Memoli65 Edaaaa1412 designermom Bende Edaaaa1412 Siz bilirsiniz tabi doktoruma söyledim doktorum yapmamı istedi bende yaptırdım bir hafta sonuçları bekledim çok tedirkin ve korkuyordum birşey cikarmi diye ama çok şükür birşey çıkmadı Allah hebimize sağ salim bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ♥️
Serapp11 Edaaaa1412 çok teşekkür ederim, bütün hamilelerin bebeklerini Allah bağışlasın inşallah 😍😍😍 doktor kız dedi ama çarşamba net belli olcak ♥️♥️ sizin cinsiyeti belli mi
Nurhan88 Edaaaa1412 13 haftalık olduk bizde evdeki bebişle ilgilenmekten arada hamile olduğumu bile unutuyorum sağlıkla gelsinler inşallah