9ul5ah Merhaba anneler, 37. Haftamdayım, son döneminde benim gibi kaşıntı problemi yaşayanlar oldu mu ?
Nurcanben Yagmur34 ben şuan 7 haftalık sayılırım benim şimdiden göbeğim aşırı kaşınıyor sürekli kasıyorum normal mi o zaman bu kadar erken olmasi
9ul5ah Şimdi hamilelik dönemi içinde deri gençleştiği için kaşıntı çatlaklık oluyor o normal. Ilık duş alıp ardından bütün vücudunuxu nemlendirebilirsiniz (laroche nın vücut sütü diye bir kremi var ben onu kullanıyorum yada zeytinyağı gibi vücut yağları sürebilirsiniz) Aysu123cicek
Aysu123cicek Yagmur34 selamin Aleykum yok catlaklik yok cok sukru ama cok kasinti var en cokda geceleei oluyor gunduzlerde var am ageceleri daha cok uyutmuyor
9ul5ah Bendeki tedirginlik şu hamilelik döneminde kaşıntı oluyor onda okey ama doğuma yakın haftalarda olduğunda sıkıntı safra kesesinin salgıladığı asitler bizim kanımıxa karıştığı için bebeği zehirliyebiliyor o yüzden son haftalarda kaşıntı biraz riskli
Aysu123cicek Yagmur34 inanain her sey deniyorum faydasi yokk ki uyutmuyor her tarfda ayni anda kasiniyoe
Cerenktkc Göbeğim bacağım ellerim ölüyorum kaşıntıdan ne yapcam blmiyorum dayanamadım doktoruma yazdım en sonunda 1-2 gündür bu şekilde kaşınıyorum uyutmuyor da durulmuyor da kafayı yicem kaşıntıdan
Cerenktkc 9ul5ah 5 tane test istedi hepsi ciğerler ile ilgili son zamanlar oluyormuş ama önmli bir konuymuş doktorunuz ile görüşün lütfen. Yarın cikdiye doktoru ile görüşüp haber vereceğim doktoruma bakalım henüz belli değil.
9ul5ah Nurcanben bende de başlarda oldu vücut değişip deri genişlediği için ama yine de muayenenizde doktorunuza iletin 🌺
Nurcanben Malesef kesem bozulmuş arkadaslar yarın rekli ultrasona giricem sanırım sonra da kürtaj olucam