Bebiscann Aag06 bebene sahip çık kaçırırlar sonra haa, alıp bebeni gezinme la çarpacam şimdi ağzına ha maymun ettin kızı hâlâ kıyafet diyor haa dellendim bak😡😡
Aag06 Bebiscann 😂😂😂 napiyim evde oturup catlayim o zaman bagaaane 😂 kaciran em1saate kalmaz getirir al sunu allah sabir versin diyd😂😂😂😂
La_Liberte Aag06 maşallah demeyenin dötü yırtılsın 😀🧿🥰😍 maşallah maşallah Allah Acil şifalar versin kuzucuğa 🙏🏻
ikizlerin_annesi__ Aag06 ayyyyy oğlunuzun gotosunu ceksem gidip gelip bakmak için hami hamileyken kime bakarsanız ona benzer derler yaaa sıkıntı olur mı 🙈🙈hep istediğim göz ringi allahım esirgesin
ikizlerin_annesi__ Aag06 ayyyy çok özür dilerim yaa ben oğlan doğuracağım diye her çocuğa erkek diye bakıyorum ❤️Allahım size bağışlasın inşallah
ucpasaannesi Aag06 ahan da yine ben 😁🤷🏼♀️ bizde ek gıdaya gecicez yavaştan ama benim ufaklık kesinlikle kabul etmiyor hiç birşeyi . Hee seyden midesini bulandırıyor. Sudan bile .. napicam ben .güya üçüncü bebem ama ilk ne ile baslicam unuttum 🤦🏼♀️🤦🏼♀️😅
dml33 Aag06 agliodu yaparken götüren doktor baktı çatlak olms az bisi ondn krem kullandm 1 hafta kadar gecti sıvı şeyler verdm o sırada armut püresi kabızlığa iyi gelio sabah ac karna
annesinin_beybisi Aag06 sorun hakkında bir bilgim yok ama bu zottirik kızın tatlılığı beni benden alıyor 😍🤗
Bsranurr Aag06 maşalah diyelim benim oğlum da da olmustu bebeği çok rahatsız eder o çatlak bence götür doktora
Aag06 ikizlerin_annesi__ Hhaahahhah ne ozuru ay bende cok erkek istrdim ayyy hemde nasil istedim dua ettim allah tipini benzetti pipisi yok yarisi kabul oldu😂😂😂😂😂
ikizlerin_annesi__ Aag06 hahahahah çok tatlısınız yaa allahım nasip etsin inşallah bir daha ki sefere tabi bu kaçıncı bilmiyorum istermisiniz bir daha 🙈🙏🏻