teletabi Aag06 ayy geçmiş olsun. O çatlak için doktora göster canım. O hem huzursuz yapar hemde canı acır bizdede olmuştu doktor iki tane krem vermişti onlar 2 günde geçirdi. Birde şurup yazmıştı kabızlığı için düzelmişti ondan sonra
minikbebegim19 Aag06 sıvı şeyler yiyip içiyor mu birde karın bölgesini çalıştıran masajlar yapablrsinz bence
Kuzucccum Aag06 bnmkıde öyle idi yüz ifadesını görsen nasıl ıkınırdı böyle şimdi rahat rahat yapar anlamam bıle yaptığını 😂🙏
asyaninanneyim Aag06 maşallah allah esirgesin bu nası güzellik ben tecrübesizim maşallah demeye geldim 😅🌸👏🏻
Ozgebhb Aag06 benim yeğenimde kabızlık sorunu vardı ablam zeytinyağı içiriyordu ve poposuna sürüyordu sürekli..kabızlık zor biz yetişkinleri bile çok zorluyor. İnşallah hemen geçer Allah bağışlasın çok tatlı çok güzel bir bebek :)
Bebiscann Aag06 bende sevmiyom hiç zeytinyağı nı ama kabızlığa iyi gelir inat etme inatçı bu gün dellendirdin beni zaten🤣😃🤣🤣😍😘
Huri-li Aag06 maşallah 🧿 Allah nazarlardan korusun ek gıdaya geçince olur öyle ama baktınız çok zorlanıyor gliserin fitili var hemen yumuşatıp çıkartır rahatlıkla 🥰